På den vita bakgrunden syns ortopediska träskor i beige canvas.
Bekväma beige ortopediska clogs
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Bekväma beige ortopediska clogs

1011,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par bekväma och snygga ortopediska clogs? Satsa på dessa beige clogs i canvas som kommer att matcha varje outfit i din garderob! Perfekt för långa dagar på kontoret eller bara avkoppling hemma, dessa clogs ger dig stöd och hjälper till att minska belastningen på dina leder och anklar.

Attribut:

 • Färg: Beige
 • Material: Polyester

Letar du efter ett par bekväma och snygga ortopediska clogs? Satsa på dessa beige clogs i canvas som kommer att matcha varje outfit i din garderob! Perfekt för långa dagar på kontoret eller bara avkoppling hemma, dessa clogs ger dig stöd och hjälper till att minska belastningen på dina leder och anklar.

Den perfekta gåvan
Den perfekta gåvan

Vill du skämma bort någon du känner som ofta klagar över sin rygg, sina knän och fotleder? Dessa vackra ortopediska clogs kommer säkert att glädja alla som arbetar inom medicin, underhåll eller barnomsorg. Skorna finns i beige och passar perfekt till alla uniformer!

Ta hand om dig själv

Ibland hamnar vi i dåliga ställningar som leder till kronisk smärta i rygg, knä eller fotled. För att undvika att skada din hållning, välj ortopediska skor som hjälper dig att stå bättre och spara pengar, samtidigt som du ger din kropp komfort och välbefinnande. Tveka inte längre, utan välj dessa eleganta beige clogs!

På den vita bakgrunden syns ortopediska träskor i beige canvas.

Bekväm och elegant

På den vita bakgrunden syns ortopediska träskor i beige canvas.

Clogs får ibland dåligt rykte: vi tenderar att tänka på dem som våra mormödrars träskor, medan det finns moderna, trendiga par där ute. Det här är ett av dem! Tack vare sin tidlösa design och neutrala färg kommer detta par ortopediska clogs att smälta in i inredningen utan att någon märker att det är medicinska skor!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Beige

Material

Polyester

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.