Ett par svarta ortopediska träskor i konstläder mot en vit bakgrund. Sula med plattform.
Bekväma svarta clogs för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Bekväma svarta clogs för män

1249,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par ortopediska clogs som är lika bekväma som tofflor? Då har du kommit till rätt ställe! Detta par svarta clogs i PU-läder passar alla livsstilar. Oavsett om du är sjuksköterska, läkare eller barnskötare ger dessa clogs dig stöd och komfort hela dagen och avlastar rygg, knän och vrister!

Letar du efter ett par ortopediska clogs som är lika bekväma som tofflor? Då har du kommit till rätt ställe! Detta par svarta clogs i PU-läder passar alla livsstilar. Oavsett om du är sjuksköterska, läkare eller barnskötare ger dessa clogs dig stöd och komfort hela dagen och avlastar rygg, knän och vrister!

Komfort först
Komfort först
Oavsett ålder eller livsstil kan du börja uppleva smärta i fotleder, knän, rygg eller leder. Om så är fallet bör du skaffa ortopediska skor som ger dig stöd och stabilitet. Med denna typ av skor kommer du att kunna inta rätt hållning under hela dagen, vilket sparar pengar på lång sikt!

Perfekt för stående arbeten

Arbetar du på sjukhus, i barnomsorg eller i kök? Går du omkring hela dagarna och börjar känna smärta på grund av dålig hållning? Att investera i ortopediska skor är ett utmärkt sätt att avlasta din kropp så att du kan koncentrera dig helt på ditt jobb!

Lätta att sätta på och ta av

Förutom att vara ett trendigt plagg är skon framför allt lätt att ta på och av. De är perfekta för personer med skador och äldre personer som ibland har svårt att röra sig som de vill. Bekväma och behagliga att bära, du kommer inte att vilja vara utan detta par svarta clogs i PU-läder.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.