På den vita bakgrunden syns en marinblå loafer i mockaeffekt. Sulorna är tjocka och mörka.
Ortopediska loafers med tjock sula
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska loafers med tjock sula

1784,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par snygga och bekväma ortopediska loafers? Välj denna andningsaktiva och halkfria modell som är perfekt för vardagsbruk, oavsett om du ska till jobbet eller ut på en promenad. De är blandade och passar lika bra för män som för kvinnor. De tidlösa färgerna matchar alla klädstilar.

Letar du efter ett par snygga och bekväma ortopediska loafers? Välj denna andningsaktiva och halkfria modell som är perfekt för vardagsbruk, oavsett om du ska till jobbet eller ut på en promenad. De är blandade och passar lika bra för män som för kvinnor. De tidlösa färgerna matchar alla klädstilar.

Bekväma och sköna
Bekväma och sköna
Dessa ortopediska loafers med tjock sula är utformade för komfort och välbefinnande. Den tidlösa unisexdesignen gör dem perfekta för alla tillfällen. Sulan är speciellt utformad med extra tjocklek för dina fötter extra skydd mot hårda, långvariga golv. Detta tilltalar även personer som vill bli några centimeter längre!

Utmärkt fäste

Dessa ortopediska loafers är perfekt utformade för maximal komfort och stöd under hela dagen, även om du är mycket aktiv. Den tjocka sulan ger utmärkt grepp vid varje steg, och insidan av loafern är fodrad med ett mjukt, bekvämt material som följer fotens naturliga rörelser.

För alla, för alla tillfällen

Dessa vackra ortopediska loafers är designade för maximal komfort och praktisk användning. De har en tidlös, mixad stil och passar alla som letar efter en modern, strömlinjeformad sko för vardagsbruk. Den slitstarka yttersulan i gummi är utformad för stötdämpning och exceptionellt grepp. Skorna är mycket stabila och passar både unga och gamla.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.