ortopedisk snöstövel
Ortopediska snökängor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska snökängor

916,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska snökängor är de perfekta vinterkängorna för att hålla fötterna varma hela vintern. Kängan är tillverkad av mjuk, flexibel och vattentät mikrofiber som andas, vilket ger enastående andningsförmåga och fullständigt skydd mot alla typer av nederbörd. Det ventilerande meshmaterialet håller fötterna bekväma även efter flera timmars användning.

Ortopediska snökängor är de perfekta vinterkängorna för att hålla fötterna varma hela vintern. Kängan är tillverkad av mjuk, flexibel och vattentät mikrofiber som andas, vilket ger enastående andningsförmåga och fullständigt skydd mot alla typer av nederbörd. Det ventilerande meshmaterialet håller fötterna bekväma även efter flera timmars användning.

Stöd och komfort
Stöd och komfort
Ortopediska snökängor är utformade för maximalt skydd, stöd och långvarig komfort i tuffa bergsmiljöer. Tjocka, ventilerande och isolerande innerfoder i robusta syntetmaterial skyddar mot kyla och vind. De ger en känsla av stöd för ankel- och knäleder.

Lindrar ortopediska symtom

ortopedisk snöstövel för män
Ortopediska kängor är det perfekta valet för dig som vill ha en mer specifik passform, men inte bara det. Tack vare de inre och yttre förstärkningarna som är speciellt utformade för bättre stöd och lindring av ortopediska symptom, ger dessa kängor också optimalt skydd mot kallt och vått väder.
ortopedisk snöstövel för män
svart känga för män

Skydd

svart känga för män
Ortopediska snökängor är utformade för maximal komfort och optimalt stöd i kallt väder. De har varma foder med andningsförmåga som håller fötterna torra och skyddar mot kyla. Med ett intuitivt system ger dessa kängor ett utmärkt skydd mot väder och vind och är mycket enkla att ta på och av.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.