Ortopediska stövlar för män
Ortopedisk promenadkänga
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk promenadkänga

2201,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska promenadkängor är speciellt utformade för skydd och stöd till personer som lider av smärtsamma eller skadade leder. Skorna är tillverkade av lätta, robusta material och har god ventilation och anmärkningsvärd dämpning, medan deras anatomiska form hjälper till att bibehålla en naturlig hållning. Dessutom bidrar de gjutna sulorna med hög densitet till att minska trycket på fötter och ben.

Ortopediska promenadkängor är speciellt utformade för skydd och stöd till personer som lider av smärtsamma eller skadade leder. Skorna är tillverkade av lätta, robusta material och har god ventilation och anmärkningsvärd dämpning, medan deras anatomiska form hjälper till att bibehålla en naturlig hållning. Dessutom bidrar de gjutna sulorna med hög densitet till att minska trycket på fötter och ben.

Justerbara remmar
Justerbara remmar
En ortopedisk promenadkänga är en sko som är speciellt utformad för att stödja och skydda fötterna samtidigt som den ger utmärkt stabilitet. De har också justerbara remmar så att du kan hitta bästa möjliga position. Skaftet är tillräckligt högt för foten ett fullständigt skydd samtidigt som den andas lätt.

Total komfort

Justerbar ortopedisk stövel
Den ortopediska promenadkängan är utformad för maximal komfort och dämpning, för att förbättra den allmänna komforten och stabiliteten under hela dagen. Kängorna har en lätt och robust konstruktion som är utformad för att stödja kroppsvikten under långa promenader, samt specialprofilerade sulor som ger bättre grepp på olika underlag.
Justerbar ortopedisk stövel
justering av den ortopediska stöveln

Avlastning av leder

justering av den ortopediska stöveln
Ortopediska kängor är ett utmärkt alternativ för personer som vill förbättra sin komfort och sitt välbefinnande. De är utformade för att minimera belastningen från varje steg när vi går, vilket avsevärt kan minska smärta eller annat obehag i samband med led- och muskelproblem.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.