en grå bikakestövel med vit sula mot en vit bakgrund.
Ortopedisk toffel med honungsstruktur för kvinnor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk toffel med honungsstruktur för kvinnor

594,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vi introducerar vår ortopediska damtoffel, en revolution inom fotkomfort. Med en design som inspirerats av sneakers och finns i en rad olika färger, är dessa tofflor lätta att ta på och ger oöverträffat stöd för dina fötter.

Attribut:

 • Material: Bomull
 • Material i sulan: Latex och gummi

Vi introducerar vår ortopediska damtoffel, en revolution inom fotkomfort. Med en design som inspirerats av sneakers och finns i en rad olika färger, är dessa tofflor lätta att ta på och ger oöverträffat stöd för dina fötter.

Komfort som följer i dina fotspår
Komfort som följer i dina fotspår

Den viktigaste egenskapen hos våra ortopediska damkängor är den innovativa honungstrukturen. Denna unika design främjar inte bara ventilation utan också flexibilitet, vilket skapar komfort som anpassar sig efter varje steg. Honungstrukturen gör att dina fötter kan andas hela dagen, samtidigt som den anpassar sig till varje rörelse för personlig komfort.

Oavsett om du tillbringar en avkopplande dag hemma eller utför sysslor i hemmet garanterar dessa tofflor en överlägsen komfortnivå, skräddarsydd efter dina individuella behov. Deras geniala design kombinerar funktionalitet och komfort, så att du kan få ut det mesta av varje ögonblick av din dag.

En touch av stil för din vardag

Vem har sagt att komfort och stil inte kan samexistera? Våra ortopediska tofflor för kvinnor har en sneakerinspirerad design som ger en avslappnad och modern look. De finns i en rad olika färger och är det perfekta tillskottet till din vardagsgarderob.

Oavsett om du väljer en neutral nyans eller en ljusare färg, ger dessa tofflor en touch av elegans till din vardag. Med sin trendiga styling är de den perfekta accessoaren för att kombinera komfort och mode, så att du kan njuta av varje ögonblick med stil och lätthet.

För omedelbar komfort

Vi förstår att din tid är dyrbar och därför är våra ortopediska damskor utformade för att vara lätta att ta på. Det är bara att stoppa in fötterna i dem och njuta av omedelbar komfort.

Oavsett om du kopplar av hemma eller är på resande fot erbjuder dessa tofflor optimal komfort med exceptionell användarvänlighet. De är det perfekta valet för kvinnor som vill ha praktisk komfort utan kompromisser.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Bomull

Material i sulan

Latex och gummi

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.