Svart ortopedisk sommarsandal för maximal komfort för kvinnor, sandalerna på fötterna av en kvinna som står, med bara fötterna synliga, framför en trävägg.
Ortopedisk sommarsandal för maximal komfort för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk sommarsandal för maximal komfort för kvinnor

404,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ge dina fötter maximal komfort i sommar med vår ortopediska sommarsandal för kvinnor. Sandalen är speciellt utformad för optimalt stöd och kombinerar en flip-flop-design med ett band baktill för säker passform. Med en upphöjd häl främjar den en balanserad gång och avlastar fötter och leder.

Attribut:

 • Material i sulan: EVA
 • Typ av stängning: Krok och ögla
 • Material: Konstläder

Ge dina fötter maximal komfort i sommar med vår ortopediska sommarsandal för kvinnor. Sandalen är speciellt utformad för optimalt stöd och kombinerar en flip-flop-design med ett band baktill för säker passform. Med en upphöjd häl främjar den en balanserad gång och avlastar fötter och leder.

Komfort och stöd under hela dagen
Komfort och stöd under hela dagen

Vår ortopediska sommarsandal för kvinnor ger komfort och stöd hela dagen. Den sköna innersulan ger optimal dämpning och minskar trycket på fötter och leder. Flip-flop-designen gör att fötterna kan andas och hålla sig svala under varma dagar.

Tack vare remmen baktill sitter sandalen perfekt på plats, vilket ger en säker passform och förhindrar att sandalen glider. Den upphöjda hälen ger en balanserad gång, avlastar spänningar och ger överlägsen komfort i varje steg.

Lätt och praktisk för sommaren

Vår ortopediska sommarsandal för kvinnor kombinerar lätthet och funktionalitet för stöd under alla dina sommaraktiviteter. De är tillverkade av lättviktsmaterial som gör att du kan röra dig enkelt och utan begränsningar. Dess flip-flop-design gör den enkel att ta på och av, perfekt för dagar på stranden eller stadssemestrar.

Dessutom är sandalen lättskött så att du kan njuta av sommaren utan bekymmer. Den avslappnade, moderna looken passar till en mängd olika klädstilar och ger din look en somrig touch.

20449-2eb49e.jpeg

Hållbarhet och sommarstil

20449-2eb49e.jpeg

Vår ortopediska sommarsandal för kvinnor kombinerar hållbarhet med sommarstil. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och tål daglig användning samtidigt som de behåller sitt eleganta utseende. Den upphöjda klacken ger sandalen en sofistikerad touch samtidigt som den ger extra stöd.

De omsorgsfulla detaljerna och den raffinerade finishen ger en touch av sommarstil. Oavsett om du är på stranden, på semester eller promenerar runt i stan erbjuder den här sandalen optimal komfort och avslappnad stil, så att du kan njuta av sommaren utan kompromisser.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material i sulan

EVA

Typ av stängning

Krok och ögla

Material

Konstläder

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.