svart ortopedisk stövel
Ortopedisk nattkänga
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk nattkänga

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska nattkängan är det perfekta valet för personer som lider av fot- och fotledssmärta. Den är tillverkad av extremt mjuka material och ger ett komplett skydd för foten och fotleden mot tryck och friktion som uppstår när man ligger ner under långa perioder. Utformad för naturlig rörelse; denna känga rör sig med kroppen samtidigt som den håller leden stadigt på plats.

Attribut:

 • Färg: Svart

Den ortopediska nattkängan är det perfekta valet för personer som lider av fot- och fotledssmärta. Den är tillverkad av extremt mjuka material och ger ett komplett skydd för foten och fotleden mot tryck och friktion som uppstår när man ligger ner under långa perioder. Utformad för naturlig rörelse; denna känga rör sig med kroppen samtidigt som den håller leden stadigt på plats.

Komfort och stabilitet
Komfort och stabilitet

Ortopediska nattkängor är utformade för ökad komfort och stabilitet när man ligger ner. De har en slitstark konstruktion som gör att personer med nedsatt rörlighet kan minska risken för återkommande fot- och fotledssmärtor. De ger bra stöd och absorberar de dubbla rörelser som orsakas av djup sömn.

Förhindrar parasitära rörelser

Ortopedisk stövel, bakifrån

De har utformats särskilt för att förbättra hållningen, blodcirkulationen och avlasta fötterna. Kängorna har uttagbara innersulor som förhindrar att tårna rör sig eller glider och minskar ledsmärta. Dessa ortopediska nattkängor är idealiska för att underlätta din sömn utan att kompromissa med din hållning.

Ortopedisk stövel, bakifrån
svart ortopedisk stövel

Lättnad

svart ortopedisk stövel

Den ortopediska nattkängan är utformad för extra stöd samtidigt som den främjar en hälsosam hållning och håller benet i en naturlig position tack vare den mjuka, smidiga stoppningen. Benet hålls vertikalt, vilket minskar trycket på knäet och förhindrar felställning av lederna, vilket håller dina leder friska.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Svart

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.