Tre par flip-flops, gulgröna och grå, läggs ovanpå varandra på ett mörkgrått golv.
Halkfria flip-flops med struktur för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Halkfria flip-flops med struktur för män

475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Halkfria flip-flops med struktur för män har en sportig stil, men är ändå bekväma och slitstarka. Dessa flip-flops är tillverkade av ett slitstarkt och hållbart material och har utformats för frihet och komfort utan kompromisser. Med teknik som dämpar tryckpunkter ger de oöverträffad komfort.

Attribut:

 • Material: EVA

Halkfria flip-flops med struktur för män har en sportig stil, men är ändå bekväma och slitstarka. Dessa flip-flops är tillverkade av ett slitstarkt och hållbart material och har utformats för frihet och komfort utan kompromisser. Med teknik som dämpar tryckpunkter ger de oöverträffad komfort.

Utmärkt passform
Utmärkt passform

Halkfria flip-flops med struktur för män är utformade för stöd och en känsla av välbefinnande. Med en EVA-mellansula som ger utmärkt stötdämpning och skydd mot yttre påfrestningar hittar de rätt balans mellan utmärkt passform, komfort och tillräckligt fotstöd.

Den komfort du behöver

Halkfria flip-flops med struktur för män ger ultimat komfort för alla årstider! Dessa flip-flops har en strukturerad yttersula som ger grepp och kontroll när du går. Du kommer inte att kunna klara dig utan dessa vackra, bekväma flip-flops!

Steg mot stabilitet

Halkfria flip-flops med struktur för män är utformade för komfort och stöd för dina fötter. De är tillverkade av högkvalitativt syntetmaterial och känns mjuka och lätta mot foten. Den smarta designen gör att skon formar sig perfekt efter din fot för optimalt stöd och stabilitet i varje steg du tar.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

EVA

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.