Vi kan se två beige och grå träskor mot en vit bakgrund. Det är halkfria ortopediska läderskor som andas.
Clogs av koskinn för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Clogs av koskinn för män

1011,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter clogs som är lika bekväma som de är slitstarka? Välj denna modell i koskinn, som är lätt att ta på och av. De är halkfria och perfekta för vardagsbruk, särskilt i trädgården, även i vått väder. De finns i tre neutrala färger och flera storlekar, så du hittar garanterat något som passar dig.

Letar du efter clogs som är lika bekväma som de är slitstarka? Välj denna modell i koskinn, som är lätt att ta på och av. De är halkfria och perfekta för vardagsbruk, särskilt i trädgården, även i vått väder. De finns i tre neutrala färger och flera storlekar, så du hittar garanterat något som passar dig.

För god hållning
För god hållning
Ibland intar vi obekväma ställningar som leder till kronisk smärta i rygg, knä eller fotled. För att undvika att bli trött, välj ortopediska skor som hjälper dig att stå bättre och spara pengar, samtidigt som du ger din kropp komfort och välbefinnande. Tveka inte längre och välj dessa halkfria clogs för män!

Lätt att underhålla

Vill du utrusta dig för utomhusaktiviteter? Välj dessa halkfria clogs för utomhusbruk som är lika lätta att ta hand om som de är hållbara. Torka bara av dem med en fuktig svamp efteråt så är du redo att gå! Den justerbara remmen ger dig bra stöd hela dagen, även om du är mycket aktiv.

En elegant design

Clogs bärs sällan vid speciella tillfällen, men det är viktigt att välja en stil som passar dig, och helst en enfärgad, så att du kan matcha dem med hela din garderob. De finns i neutrala färger och är lätta att koordinera, så du kommer lätt att hitta den modell som passar dig bäst. Så varsågod och välj bland dessa vackra modeller!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.