Ett par svarta ortopediska skor
Öppen ortopedisk sommarsko för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Öppen ortopedisk sommarsko för män

1130,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska skor för män är utformade för maximal komfort. De är tillverkade av lättviktiga material som låter foten andas. De mjuka sulorna anpassar sig efter fotens rörelser för ökad komfort och bättre stöd för vristen, och hålfoten. Dessa skor låter foten röra sig fritt utan att tynga ner dig eller orsaka obehag.

Attribut:

 • Färg: Svart
 • Material: Elastan

Dessa ortopediska skor för män är utformade för maximal komfort. De är tillverkade av lättviktiga material som låter foten andas. De mjuka sulorna anpassar sig efter fotens rörelser för ökad komfort och bättre stöd för vristen, och hålfoten. Dessa skor låter foten röra sig fritt utan att tynga ner dig eller orsaka obehag.

Ett flexibelt och stabilt material
Ett flexibelt och stabilt material

Innersulan i detta par skor är vadderad för optimal stötdämpning och förbättrad blodcirkulation, hela dagen. Med dessa skor på fötterna kommer du att kunna gå säkrare och skydda dina fötter från stötar. Spandexmaterialet ger dig stor flexibilitet. Dina fötter får bra stöd samtidigt som de förblir bekväma tack vare tygets smidighet.

Greppvänlig sula

Dessa ortopediska sommarskor för män är det perfekta valet för optimal komfort. De är perfekta för komfort hela dagen, samtidigt som de låter dig andas tack vare den öppna fronten. Dessutom ger yttersulan dig bra grepp på marken. Så du får bra stabilitet och grepp på marken, samtidigt som din hud får andas. Den perfekta sommarskon!

En perfekt sommarsko

Dessa skor är tillverkade av ett material som andas och håller fötterna torra hela dagen, vilket ger optimal komfort med bra ventilation för huden. Materialet ger dessutom utmärkt stötdämpning tack vare en extra tjock, dämpande sula. En ergonomisk, justerbar passform med kardborreknäppning gör dem anpassningsbara till din kroppsform, så att du kan hantera en lång dags promenader.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Svart

Material

Elastan

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.