2 vita och svarta fotledsproteser mot vit bakgrund
Ortopediskt fotledsstöd
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediskt fotledsstöd

535,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vårt ortopediska fotledsstöd är det perfekta tillbehöret för att stödja dig i din postoperativa rehabilitering eller efter en skada. Den kraftiga kardborreknäppningen håller din fotled fastspänd och säker, samtidigt som foten kan andas genom det mjuka, lätta och avancerade tyget.

Attribut:

 • Material: Polyester

Vårt ortopediska fotledsstöd är det perfekta tillbehöret för att stödja dig i din postoperativa rehabilitering eller efter en skada. Den kraftiga kardborreknäppningen håller din fotled fastspänd och säker, samtidigt som foten kan andas genom det mjuka, lätta och avancerade tyget.

Hållbar och solid
Hållbar och solid

Vårt ortopediska fotledsstöd är tillverkat av ett slitstarkt, solitt material som ger god fotledsstabilitet och exceptionellt stöd. Den minimalistiska ergonomin gör att du kan bära stödet diskret, så att du inte behöver oroa dig för din outfit eller din stil.

Optimal komfort

0-a2c7d6.jpeg

Vårt ortopediska fotledsstöd är vadderat på insidan för optimal komfort och för att förhindra blåsor eller smärta från kompression av fotleden. Vår produkt är en medicinsk produkt, perfekt för rehabilitering efter en större fraktur eller annan skada.

0-a2c7d6.jpeg
0-dcc024.jpeg

Perfekt passform

0-dcc024.jpeg

Detta ortopediska fotledsstöd ger perfekt stöd för din fotled efter rehabilitering eller helt enkelt på grund av instabil fotled. De kraftfulla kardborrefästena på båda sidor av stöden ger en säker passform samtidigt som foten kan andas.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Polyester

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.