Liten flicka tittar på en blå och vit ortopedisk protes
Ortopediska stödprodukter för barn
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska stödprodukter för barn

1011,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vårt ortopediska stöd för barn är det perfekta tillbehöret efter en fraktur, instabilitet eller kronisk fotsmärta. Tack vare den höga kvaliteten på de material som används och styrkan hos de kraftfulla kardborreknäppningarna på framsidan kan du vara säker på att det sitter som den ska.

Attribut:

 • Material: Polyester
 • Färg: Vitt och blått

Vårt ortopediska stöd för barn är det perfekta tillbehöret efter en fraktur, instabilitet eller kronisk fotsmärta. Tack vare den höga kvaliteten på de material som används och styrkan hos de kraftfulla kardborreknäppningarna på framsidan kan du vara säker på att det sitter som den ska.

Optimal komfort
Optimal komfort

Vår ortopediska stödprodukt för är perfekt utformad för dina små. Tillverkad av slitstark polyester och vadderad på insidan ger den optimal komfort under en hel dag. Lätta att sätta på och ta av. Dina barn kommer inte att ha några problem med att vara självständiga när de sätter på sig den, och det är enkelt för dig också.

Perfekt för att återställa stabiliteten i fötterna

0-04a48a.jpeg

De här stöden för barn är perfekta dag som natt. Perfekt för att restabilisera foten, komforten ger smärtfri och behaglig kompression samtidigt som den ger ett stabilt stöd. Perfekt efter en fraktur, instabil fotled eller ett kroniskt problem. Vårt stöd ger dig den vård du behöver.

0-04a48a.jpeg
0-a1e7a0.jpeg

Ger betydande stöd

0-a1e7a0.jpeg

Vårt ortopediska fotledsstöd för barn ger ett fast stöd för fotleden samtidigt som foten kan andas ordentligt. Tack vare det kraftfulla, justerbara kardborrefästet på framsidan sitter fotleden stabilt i stöden för perfekt vård. Vår stöd finns i olika storlekar och passar alla typer av barn.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Polyester

Färg

Vitt och blått

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.