tre svarta ortopediska käppar med olika baser
Ortopediska käppar för äldre
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska käppar för äldre

1011,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Det ortopediska gånghjälpmedlet för äldre är utformat för extra säkerhet och stöd vid promenader. Käppen är tillverkad av slitstarkt material och är robust och lätt. Det ergonomiska handtaget ger optimal komfort och ett stadigt grepp, medan det vadderade handstödet minimerar trycket på handleden. Den har också en halkfri fot med justerbart låssystem för att öka stabiliteten på hala eller våta underlag.
Ingen ytterligare information om produkten hittades.

Det ortopediska gånghjälpmedlet för äldre är utformat för extra säkerhet och stöd vid promenader. Käppen är tillverkad av slitstarkt material och är robust och lätt. Det ergonomiska handtaget ger optimal komfort och ett stadigt grepp, medan det vadderade handstödet minimerar trycket på handleden. Den har också en halkfri fot med justerbart låssystem för att öka stabiliteten på hala eller våta underlag.

Justerbar och anpassningsbar
Justerbar och anpassningsbar
Gummibeläggningen ger extra komfort och grepp. Käppen är anpassningsbar och finns i flera storlekar samt med olika baser, och kan justeras till olika höjder för att passa dina behov. Det är en prisvärd produkt som ger äldre människor chansen att återfå en stor del av sitt oberoende.

En sober, elegant design

Detta ortopediska gånghjälpmedel för äldre ger extra hjälp och säkerhet för personer med särskilda rörelsebehov. Denna käpp är elegant och tidlös med sin klassiska svarta design. Känsliga äldre kommer att uppskatta denna mycket robusta accessoar som är utformad för skydd och stöd utan att kompromissa med personlig stil!
16987-0a6b0c.jpeg

Stabilt stöd

16987-0a6b0c.jpeg
Den ger stor stabilitet och dess material kombinerar styrka, komfort och lätthet. Ergonomiskt utformad för ett bekvämt grepp. Käppen är också utrustad med en halkfri spets som ger extra grepp på hala och ojämna ytor. Kort sagt är denna käpp den perfekta följeslagaren för äldre personer som vill känna sig säkra.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.