En grå muslimsk bönematta broderad mot en vit bakgrund.
Broderad ortopedisk bönematta
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Broderad ortopedisk bönematta

178,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Den ortopediska broderade bönemattan är utformad för högsta möjliga komfort och stöd. Mattan är tillverkad av råmaterial av högsta kvalitet och kännetecknas av sin hållbarhet. Den hjälper dig att inta en korrekt position som lindrar värk och smärta i samband med långvarig bön och ger en känsla av fysiskt och mentalt lugn.

Attribut:

 • Material: Bomull
 • Mått: 70×110 cm

Den ortopediska broderade bönemattan är utformad för högsta möjliga komfort och stöd. Mattan är tillverkad av råmaterial av högsta kvalitet och kännetecknas av sin hållbarhet. Den hjälper dig att inta en korrekt position som lindrar värk och smärta i samband med långvarig bön och ger en känsla av fysiskt och mentalt lugn.

Behåll en god hållning
Behåll en god hållning

Den broderade ortopediska bönemattan är en mycket praktisk och användbar produkt om du vill behålla rätt hållning när du knäböjer för dina invokationer. Mattan är tillverkad av ett tjockt, mjukt tyg och är täckt med en vacker broderad design som gör den visuellt tilltalande.

Anpassad till allas behov

Den ortopediska broderade bönemattan är en underbart utsmyckad rektangulär matta, lämplig för alla behov av bön och avkoppling. Ytbehandlingen är mycket raffinerad och känslan är extremt mjuk, vilket gör det till en fröjd att använda den. Extra fint, silkeslent tyg kombineras med ortopedisk stoppning för att säkerställa en bekväm hållning under meditation och andliga stunder.

Komfort under dina böner

Den broderade ortopediska bönemattan är ett perfekt tillbehör för att göra din bön mer bekväm. Dess ortopediska design hjälper till att förbättra hållning och stöd under andliga övningar, medan dess mjukhet och struktur ger ytterligare lättnad från det tryck som utövas på kroppens stödpunkter.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Bomull

Mått

70×110 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.