barfota med korrigerande tåstrumpor mot vit bakgrund
Strumpor för tåkorrigering
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Strumpor för tåkorrigering

297,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa korrigerande tåstrumpor är tillverkade av ett mjukt, stretchigt material som ger god komfort. De är utformade för omedelbar lindring av fotsmärta. Strumporna har en stortåseparator som hjälper till att positionera tårna, vilket minskar trycket på den gemensamma tåsenan. De kan bäras hela dagen lång, och passar perfekt i skorna och kommer inte kännas av. Perfekt för alla som lider av smärta och vill få sina fötter att må bra!

Attribut:

 • Mått: Storlek S: Längd: 10 cm / Bredd: 8 cm Storlek L: Längd: 11 cm / Bredd: 9,5 cm
 • Storlekar: S, L

Dessa korrigerande tåstrumpor är tillverkade av ett mjukt, stretchigt material som ger god komfort. De är utformade för omedelbar lindring av fotsmärta. Strumporna har en stortåseparator som hjälper till att positionera tårna, vilket minskar trycket på den gemensamma tåsenan. De kan bäras hela dagen lång, och passar perfekt i skorna och kommer inte kännas av. Perfekt för alla som lider av smärta och vill få sina fötter att må bra!

Att återfå en naturlig position
Att återfå en naturlig position

Dessa korrigerande tåstrumpor tar hand om fötterna genom att ge riktat ortopediskt stöd. De gör det möjligt för användaren att återfå en naturlig känsla av tå- och fotpositionering under hela dagen. Dessutom kan denna modell bäras under stängda skor eller sandaler utan att någon märker det!

Minskad friktion

Detta par korrigerande tåstrumpor hjälper till att separera tårna när du går för att minska friktion och skav, vilket förebygger skavsår, blåsor och liktornar. Varje strumpa har en mjuk, formgjuten insats mellan tårna för extra stöd och komfort hela dagen.

Komfort för vardagen

Dessa korrigerande tåstrumpor är utformade för att flytta och separera felställda tår. Strumporna är tillverkade av mjuka material som andas, är skonsamma mot huden och mycket bekväma att ha på sig hela dagen. De passar dina fötter perfekt. Fula liktornar kommer att vara ett minne blott tack vare denna praktiska produkt som hjälper till att korrigera alla felställda tår. Unna dig själv en extra känsla av komfort när du bär dina favoritskor!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

Storlek S: Längd: 10 cm / Bredd: 8 cm
Storlek L: Längd: 11 cm / Bredd: 9,5 cm

Storlekar

S, L

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.