person sedd bakifrån bär en blå unisex ortopedisk hållningskorrigering mot en vit bakgrund
Ortopedisk hållningskorrigerare för unisex
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk hållningskorrigerare för unisex

892,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna ortopediska hållningskorrigerare för unisex finns i tre färger: svart, beige eller blå. Det är en både praktisk och bekväm lösning för att lindra olika typer av rygg- eller nacksmärtor. Den är utformad med justerbara remmar för att säkerställa en bra passform och fysiologisk hållning. Denna modell har också ett ryggbälte som ger extra stöd för ryggen. Med tio magneter inbyggda i västen kan du också dra nytta av magnetterapi för att behandla akuta eller kroniska ben- eller muskelsjukdomar.

Denna ortopediska hållningskorrigerare för unisex finns i tre färger: svart, beige eller blå. Det är en både praktisk och bekväm lösning för att lindra olika typer av rygg- eller nacksmärtor. Den är utformad med justerbara remmar för att säkerställa en bra passform och fysiologisk hållning. Denna modell har också ett ryggbälte som ger extra stöd för ryggen. Med tio magneter inbyggda i västen kan du också dra nytta av magnetterapi för att behandla akuta eller kroniska ben- eller muskelsjukdomar.

Din vän i vardagen
Din vän i vardagen
Denna ortopediska hållningskorrigerare är din nya bästa kompis. Den har justerbara axelremmar och ett bälte för bättre ryggstöd. Den är tillverkad av mjuka, flexibla tyger som andas för din rörelsefrihet. Den finns i tre färger: svart, beige eller blå, och matchar perfekt din outfit för total diskretion!

Robusta spännband

Denna ortopediska hållningskorrigerare i tre färger är utformad för avlastning med justerbara remmar som ger bra stöd och maximal komfort, även under en lång dag. Remmarna och bältena är starka, slitstarka, flexibla och andningsbara så att du kan bära hållningskorrigeraren bekvämt hela dagen utan obehag eller irritation. Hållningskorrigeraren är ergonomiskt vadderad, lättviktig för komfort och praktiskt taget osynlig under kläderna.

Magnetterapi

Denna ortopediska hållningskorrigerare är en unisex-modell med tio integrerade magneter, intelligent fördelade över de områden som ska behandlas, för att arbeta med dina magnetfält. Detta hjälper till att minska smärta och inflammation i samband med dålig hållning. Förutom de smärtstillande och antiinflammatoriska effekterna hjälper magneterna också till att återaktivera blodcirkulationen och förbättra återhämtningsprocessen för vävnader och muskler.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.