tre svarta män med kompressionsstrumpor i koppar mot en vit bakgrund
Kompressionsstrumpor i koppar för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Kompressionsstrumpor i koppar för män

654,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa kompressionsstrumpor i koppar för män är utformade med exklusiv teknik för dig högsta möjliga komfort och prestanda. De är tillverkade av högkvalitativt tyg och är speciellt utformade för att kontrollera rörelser, minska trötthet och lindra muskelömhet. Tack vare kopparfibrerna, som är kända för sina antimikrobiella, trötthetsdämpande och energigivande egenskaper, är strumporna lämpliga för alla typer av användning, både på jobbet och hemma.

Attribut:

 • Antal delar: Förpackning med 5 par

Dessa kompressionsstrumpor i koppar för män är utformade med exklusiv teknik för dig högsta möjliga komfort och prestanda. De är tillverkade av högkvalitativt tyg och är speciellt utformade för att kontrollera rörelser, minska trötthet och lindra muskelömhet. Tack vare kopparfibrerna, som är kända för sina antimikrobiella, trötthetsdämpande och energigivande egenskaper, är strumporna lämpliga för alla typer av användning, både på jobbet och hemma.

En bekväm lösning
En bekväm lösning

Dessa strumpor är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha ett bekvämt sätt att få ut mesta möjliga av din sport eller vardagsaktivitet, utan att behöva oroa dig för ömma muskler, tunga ben eller dålig cirkulation. Njut av oöverträffat stöd, exceptionell passform och glöm att du ens har kompressionsstrumpor på dig!

Innovativ form

Dessa kompressionsstrumpor i koppar för män är utformade för riktad kompression för dina fötter. De är utformade för att vara robusta, slitstarka och andas tack vare sitt innovativa tekniska tyg. Dessa strumpor är bland de mest kända produkterna som ger maximalt stöd och hjälper till att lindra muskeltrötthet mycket snabbare än andra konventionella strumpor.

Torra fötter

Dessa kompressionsstrumpor i koppar för män är utformade för maximalt stöd för fötter och anklar. Dessa fem par strumpor är tillverkade av en innovativt mesh som använder kopparfibrer som är kända för sina antimikrobiella egenskaper. Koppartrådarna kan faktiskt reagera på din svett och minska fukten i strumporna under träning.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Antal delar

Förpackning med 5 par

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.