sportkompressionsstrumpor för män i svart mot en grå bakgrund
Kompressionsstrumpor för sport för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Kompressionsstrumpor för sport för män

416,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Detta par sportstrumpor för män är den perfekta produkten för alla sportaktiviteter. De ger dig extra stöd och fasthet under träningen. De är tillverkade av ett tyg som andas, är mycket slitstarka och erbjuder olika nivåer av kompression, optimerade för intensiv sportaktivitet. Den ergonomiska designen uppmuntrar kroppens naturliga rörelser och håller musklerna strama så att du kan prestera på topp.

Attribut:

 • Antal delar: 1 par
 • färg: svart
 • Storlekar: L, XL

Detta par sportstrumpor för män är den perfekta produkten för alla sportaktiviteter. De ger dig extra stöd och fasthet under träningen. De är tillverkade av ett tyg som andas, är mycket slitstarka och erbjuder olika nivåer av kompression, optimerade för intensiv sportaktivitet. Den ergonomiska designen uppmuntrar kroppens naturliga rörelser och håller musklerna strama så att du kan prestera på topp.

Extra stöd under träning
Extra stöd under träning

Dessa sportstrumpor för män är utformade för det stöd och den komfort som behövs vid fysiska aktiviteter där extra stabilitet krävs. De ger extra stöd för anklar och fötter, samtidigt som de ger rörelsefrihet vid intensiv fysisk aktivitet.

Rörelsefrihet

Detta par sportkompressionsstrumpor för män ger utmärkt passform och stöd utan att kompromissa med komfort och rörelsefrihet.
Produkten är tillverkad i ett mjukt, snabbtorkande material som ger den kompression du behöver samtidigt som fötterna hålls torra. Tack vare den ventilerande, lätta och höghållfasta meshen ger strumporna flexibelt muskelstöd utan att lägga för mycket tryck på dina muskler.

Komfort och perfekt passform

Detta par sportstrumpor är utformade för optimalt stöd och utmärkta resultat för män som vill njuta av fysisk aktivitet till sin fulla potential. Strumporna är utformade för att inte bara ge utmärkt stöd, utan också exceptionell andningsförmåga och komfort. Strumporna har perfekt passform och låter fötterna andas samtidigt som de ger den idealiska kompression som behövs för optimal prestation.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Antal delar

1 par

färg

svart

Storlekar

L, XL

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.