Elastiska korrigeringsstrumpor, en på en bar fot och den andra ensam mot en vit bakgrund
Elastiska korrigeringsstrumpor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Elastiska korrigeringsstrumpor

356,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Elastiska korrigeringsstrumpor är lätta och ger diskret stöd och en perfekt passform för dina fötter. Strumporna är tillverkade i ett material med hög stretch som ger komfort hela dagen. De är utformade för att avlasta trötta fötter utan att ge avkall på din rörelsefrihet. Strumpornas ändar har förstärkts för extra stadga och stöd.

Attribut:

 • Antal delar: ett par
 • Mått: Längd: 15,5 cm Bredd: 7,7 cm Ryggrem: 13 cm

Elastiska korrigeringsstrumpor är lätta och ger diskret stöd och en perfekt passform för dina fötter. Strumporna är tillverkade i ett material med hög stretch som ger komfort hela dagen. De är utformade för att avlasta trötta fötter utan att ge avkall på din rörelsefrihet. Strumpornas ändar har förstärkts för extra stadga och stöd.

Ett modernt, diskret utseende
Ett modernt, diskret utseende

Elastiska korrigeringsstrumpor kommer att vara din bästa allierade varje dag. Med sin moderna, diskreta look kan du bära dem till alla dina skor: från träningsskor till ballerinaskor! Elastiska korrigeringsstrumpor erbjuder inte bara unik stil utan ger också kontinuerlig praktisk behandling för dina specifika fotvårdsbehov!

Mjukt tyg som andas

Elastiska korrigeringsstrumport är ultramjuka ortopediska strumpor som är särskilt utformade för snabb lindring av fotsmärta. Strumpan är tillverkad i grått stretchmaterial och ger ett jämnt tryck runt foten för att korrigera onaturlig tåposition förknippad med ledsmärta. Det slitstarka materialet som andas ger ett långvarigt skydd för dina fötter utan obehag eller tryckande känsla, även när du har på dig de korrigerande strumporna hela dagen.

Stöd för foten hela dagen

Förbättra din hållning och balans med elastiska korrigeringsstrumpor i grått tyg. Strumporna är utformade för fötterna en naturlig ny position och ger stöd för att minska trycket på fotens leder. Det stretchiga tyget ger bra stöd och rörelsefrihet under hela dagen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Antal delar

ett par

Mått

Längd: 15,5 cm
Bredd: 7,7 cm
Ryggrem: 13 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.