Grå, svart och rosa ortopedisk hälkappa med en fot på en grå
Ortopedisk hälkudde med minnesskum
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk hälkudde med minnesskum

356,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska hälkoppar är utformade för maximal komfort och stöd för dina fötter under hela dagen. De ger dämpande, kontrollerad rörelse och skyddar dig mot långvarig belastning, vilket är särskilt vanligt när du står upp eller utför repetitivt arbete. Dessa hälkoppar är utformade med minnesskum som följer fotens naturliga form och ger optimalt stöd före, under och efter användning.

Attribut:

 • Material: Memoryskum

Ortopediska hälkoppar är utformade för maximal komfort och stöd för dina fötter under hela dagen. De ger dämpande, kontrollerad rörelse och skyddar dig mot långvarig belastning, vilket är särskilt vanligt när du står upp eller utför repetitivt arbete. Dessa hälkoppar är utformade med minnesskum som följer fotens naturliga form och ger optimalt stöd före, under och efter användning.

Mer komfort
Mer komfort

Våra ortopediska hälkuddar i minnesskum för skor är utformade för extra stabilitet och stöd åt hälarna i skor, så att du kan känna dig mer bekväm och lindra eller förebygga smärta. Vår produkt ger inte bara ökad komfort och maximalt stöd, den andas också och är lätt att bära.

Utformad för absorption och stöd

0-fcef4e.jpeg

Dessa ortopediska hälkoppar är utformade för extra stöd för hälarna, samtidigt som de ger ultimat komfort som varar hela dagen. De hjälper till att förebygga smärta som orsakas av överdrivet hälslitage. Dessa hälkuddar är tillverkade av högpresterande minnesskum som anpassar sig efter foten och skon för maximalt skydd och komfort.

0-fcef4e.jpeg
0-891eb9.jpeg

Passar alla typer av skor

0-891eb9.jpeg

Ortopediska hälinlägg passar alla typer av skor, från sport till arbete. Tack vare den innovativa designen med dubbel tjocklek och mjukt minnesskum med hög densitet ger denna produkt dig hög komfort och perfekt stöd för fötterna samtidigt som lederna skyddas. Flexibiliteten som den integrerade individuella strukturen ger säkerställer en bättre passform, oavsett fotens form.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Memoryskum

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.