Tofflor som bärs av en man
Ortopediska läderskor för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska läderskor för män

535,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Våra ortopediska lädertofflor för män är den perfekta balansen mellan stil och komfort. De är tillverkade av högkvalitativt läder och ger dig oöverträffat stöd och komfort varje dag. De är gjorda för att tåla allmänt slitage, men de ortopediska skorna är ett utmärkt investeringsalternativ för att lindra ledsmärta eller helt enkelt för extra stöd.

Attribut:

 • Klackhöjd: Skål (≤1cm)
 • Säsong: Vinter
 • Matière: Cuir synthétique

Våra ortopediska lädertofflor för män är den perfekta balansen mellan stil och komfort. De är tillverkade av högkvalitativt läder och ger dig oöverträffat stöd och komfort varje dag. De är gjorda för att tåla allmänt slitage, men de ortopediska skorna är ett utmärkt investeringsalternativ för att lindra ledsmärta eller helt enkelt för extra stöd.

Optimal komfort.
Optimal komfort.

Våra ortopediska lädertofflor för män är utformade för optimalt stöd och komfort. Dessa mjuka läderskor ger större flexibilitet och bättre rörelseförmåga. Den uttagbara mellansulan ger utmärkt stötdämpning och hjälper foten att hålla sig stabil och stödd när du går.

Exceptionellt slitstarkt

Dessa ortopediska läderskor för män är utformade för dina fötter oöverträffad komfort och skydd. Lädret är exceptionellt slitstarkt och ger den tålighet som krävs för att du ska må bra och för att skorna ska behålla sin ursprungliga form. De har också en vadderad design som anpassar sig perfekt till dina fötter.

0-c955a0.jpeg

Dämpa stötar

0-c955a0.jpeg

Våra ortopediska lädertofflor för män är en lösning som hjälper dina fötter att må bättre och läka snabbare. De dämpande innersulorna absorberar kraftiga stötar och dämpar vibrationer. Denna modell är idealisk för vardagliga rörelser som löpning eller promenader, samt för daglig hållningsvård.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

Skål (≤1cm)

Säsong

Vinter

Matière

Cuir synthétique

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.