Vita och rosa mitfius hello kitty wedge tofflor
Ortopediska Hello Kitty-tofflor för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska Hello Kitty-tofflor för kvinnor

1963,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Våra ortopediska Hello Kitty-tofflor för kvinnor ger exceptionell komfort och stöd. Tofflorna är specialtillverkade för kvinnors anatomiska form och har dämpande innersulor som absorberar stötar samtidigt som de ger stöd åt fötterna. Den unika designen har fantastiska pastellrosa färgaccenter med bedårande Hello Kitty-bilder

Attribut:

 • Material: Läder
 • Färg: Rose

Våra ortopediska Hello Kitty-tofflor för kvinnor ger exceptionell komfort och stöd. Tofflorna är specialtillverkade för kvinnors anatomiska form och har dämpande innersulor som absorberar stötar samtidigt som de ger stöd åt fötterna. Den unika designen har fantastiska pastellrosa färgaccenter med bedårande Hello Kitty-bilder

Idealiska följeslagare
Idealiska följeslagare

Våra ortopediska Hello Kitty-tofflor för kvinnor är de perfekta följeslagarna för dina fötter under arbetet, särskilt om det är fysiskt och dynamiskt. Dessa mångsidiga tofflor är utformade för den komfort och det skydd som dina fötter behöver samtidigt som de ger en snygg look till din praktiska livsstil.

Våra ortopediska damtofflor är supermjuka och slitstarka, är vadderade för optimal stötdämpning och har en halkfri gummisula som ger en stabil och stadig gång. Utsidan av toffeln är i fräscha färger med bedårande Hello Kitty-detaljer.

Vita och rosa mitfius hello kitty wedge tofflor
Vita och rosa mitfius hello kitty wedge tofflor

Våra ortopediska Hello Kitty-tofflor för kvinnor är tillverkade av mjukt, stretchigt tyg och har en flexibel sula som ger extra stöd, vilket är perfekt för personer med ömma fötter. Tofflorna är också utformade för att vara slitstarka och har bedårande, nyckfulla mönster dekorerade med det ikoniska Hello Kitty-motivet.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Läder

Färg

Rose

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.