ortopedisk sko för barn
Ortopediska kängor för barn
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska kängor för barn

1784,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska barnkängor är speciellt utformade för att garantera komfort och välbefinnande för ditt barns ömtåliga, värdefulla fötter. De har en innersula i skumgummi som ger utmärkt stötdämpning och oöverträffad mjukhet. Kängornas ergonomiska passform stöder fotens naturliga hållning samtidigt som den främjar korrekt inriktning och ger bättre kontroll när du går.

Ortopediska barnkängor är speciellt utformade för att garantera komfort och välbefinnande för ditt barns ömtåliga, värdefulla fötter. De har en innersula i skumgummi som ger utmärkt stötdämpning och oöverträffad mjukhet. Kängornas ergonomiska passform stöder fotens naturliga hållning samtidigt som den främjar korrekt inriktning och ger bättre kontroll när du går.

Bättre hållning
Bättre hållning
Ortopediska kängor för barn är utformade för skydd, extra stöd och förbättrad hållning. De är tillverkade av lättviktsmaterial som andas och håller barnens fötter torra och bekväma hela dagen. Förstärkta innersulor ger extra dämpning för barns känsliga leder.

Komfort och stabilitet

olika färger på ortopediska stövlar för barn
Ortopediska kängor för barn är utformade för maximal komfort och stabilitet för unga fötter. De har en ergonomisk design med en lätt och flexibel konstruktion, täckt av ett mjukt material som andas och som anpassar sig efter fotens form och ger obehindrad rörlighet. Innersulan är speciellt utformad för att stödja musklerna, absorbera stötar och förbättra balansen.
olika färger på ortopediska stövlar för barn
ortopedisk sko för barn

Skyddar lederna

ortopedisk sko för barn
Dessa ortopediska kängor ger dina småttingar oslagbart stöd och högsta kvalitet. Kängorna är utformade för bästa möjliga komfort och skydd för barns ömtåliga fötter. Dessa underbart mångsidiga kängor kombinerar en praktisk pull-on-konstruktion med ett andningsbart tygfoder som gör att fötterna kan andas hela dagen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.