ortopediska skor för barn
Ortopediska skor för barn
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska skor för barn

2082,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska barnkängor har utformats speciellt för dina småttingar med exceptionell stängning och stöd samt maximal dämpning. De kombinerar den senaste tekniken för att säkerställa naturlig rörelse och absorbera stötar i varje steg, vilket ger komfort och hållbarhet. Den dämpande innersulan är tillverkad av fint skumgummi som formar sig perfekt efter foten.

Ortopediska barnkängor har utformats speciellt för dina småttingar med exceptionell stängning och stöd samt maximal dämpning. De kombinerar den senaste tekniken för att säkerställa naturlig rörelse och absorbera stötar i varje steg, vilket ger komfort och hållbarhet. Den dämpande innersulan är tillverkad av fint skumgummi som formar sig perfekt efter foten.

Klädsel
Klädsel
Ortopediska kängor för barn är utformade för maximalt stöd och skydd för fötterna. De har en extra formgjuten insats på baksidan av hälen för att skapa en kompakt form som skyddar mot risken för vridningar och sträckningar. Ovandelen har extra dämpning för att absorbera stötar och tryck på skon, vilket ger användaren ökad komfort.

Stöd och stabilitet

blå ortopedisk stövel för barn
Ortopediska kängor är speciellt utformade för extra stöd och skydd för små barns ömtåliga fötter. De är tillverkade av ett mjukt, följsamt material som gör att kängan formar sig perfekt efter foten och ger extra stöd och stabilitet. Innersulan är speciellt utformad med fast dämpning, vilket hjälper till att ge optimal dämpning.
blå ortopedisk stövel för barn
grön ortopedisk stövel

Stöd för foten

grön ortopedisk stövel
Barnkängor är utformade för långvarig hållbarhet och maximal komfort. De ger utmärkt stöd för rörelser som är specifika för unga fötters tillväxt och utveckling. Höga kängor täcker ankeln för extra stöd och låter fötterna andas samtidigt som de håller fukt borta från händer och fötter.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.