Foto av Rosa öppna ortopediska sandaler mot en vit bakgrund
Ortopediska sandaler med öppen mesh
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopediska sandaler med öppen mesh

1011,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa ortopediska sandaler är utformade för maximal komfort och avlastning för dina fötter. De är upphöjda baktill, har en dubbel rem för öppning framtill och finns i en rad olika färger (beige, rosa eller svart). Den bekväma sulan är lätt att anpassa efter dina fötter, så du kan vara säker på att du kommer att njuta av dina sommarutflykter.

Attribut:

 • Klackhöjd: Botten (1 cm-3 cm)
 • Material: Nät

Dessa ortopediska sandaler är utformade för maximal komfort och avlastning för dina fötter. De är upphöjda baktill, har en dubbel rem för öppning framtill och finns i en rad olika färger (beige, rosa eller svart). Den bekväma sulan är lätt att anpassa efter dina fötter, så du kan vara säker på att du kommer att njuta av dina sommarutflykter.

Dessa ortopediska sandaler är perfekta för dina resor till stranden!
Dessa ortopediska sandaler är perfekta för dina resor till stranden!

Ortopediska sandaler är utformade för extra stöd och stabilitet för personer med fotproblem. Tack vare dämpningen ger sandalerna bättre stöd och minskar smärtan i tår, fotvalv och andra områden med ömma punkter. Typiska egenskaper hos dessa ortopediska skor är en bekväm, dämpande sula. Dessa sandaler är öppna över tårna och tillverkade av mesh som inte deformeras efter flera tvättar: de är perfekta för sommarens resor till stranden!

Sandaler som ser lika bra ut som de känns

Svarta ortopediska sandaler med öppen tå mot vit bakgrund

Ortopediska sandaler är perfekta för att njuta av långa soliga dagar och ta hand om dina fötter. De erbjuder exceptionell dämpning med en ultralätt, flexibel gjuten sula. Med ergonomiska funktioner som är särskilt utformade för att stabilisera din hållning och lindra belastningen på knän och fotleder när du går eller står under långa perioder, är dessa sandaler lika snygga som de är bekväma. Dessutom finns de i en rad olika färger!

Svarta ortopediska sandaler med öppen tå mot vit bakgrund
Foto av svarta öppna ortopediska sandaler på kvinnofötter, mot en grå bakgrund

Flexibla, anpassningsbara ortopediska sandaler

Foto av svarta öppna ortopediska sandaler på kvinnofötter, mot en grå bakgrund

Ortopediska sandaler utformade för exceptionellt stöd och komfort för bäraren. Dessa sandaler ger utmärkt rörelsekontroll och maximalt ortopediskt stöd. En bekväm innersula som är anpassad efter ditt fotvalv ger dig det stöd du behöver hela dagen. Dessutom har denna flexibla sandal en mångsidig design som är lätt att anpassa till olika outfits och situationer.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

Botten (1 cm-3 cm)

Material

Nät

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.