Letar du efter ett par ortopediska skor som är lika snygga som de är bekväma? Välj denna sportiga svartvita modell. Skorna är fotograferade på fötterna av en ung vit kvinna, på grått linoleum.
Ortopediska promenadclogs för kvinnor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopediska promenadclogs för kvinnor

773,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par clogs som är lätta att ta på och av? Välj denna trendiga, ventilerande modell för stöd och komfort. Perfekt för vardagsbruk och särskilt populär bland aktiva kvinnor; detta par kommer att bli din nya favorit!

Letar du efter ett par clogs som är lätta att ta på och av? Välj denna trendiga, ventilerande modell för stöd och komfort. Perfekt för vardagsbruk och särskilt populär bland aktiva kvinnor; detta par kommer att bli din nya favorit!

Exceptionell komfort
Exceptionell komfort
Dessa ortopediska promenadclogs för kvinnor är utformade för optimal komfort. Deras ergonomiska design, med maximal dämpning, minskar trötthet och hjälper dig att hålla rätt hållning när du går. Detta vackra par clogs med sportig look kommer att matcha hela din garderob utan undantag!

Lätta och tåliga

Dessa ortopediska clogs är perfekta för aktiva kvinnor som vill hålla sig moderiktiga och samtidigt njuta av extra komfort. Skorna är lätta, slitstarka och vadderade med mjukt skumgummi som anpassar sig efter foten vid varje steg. Den halkfria yttersulan är utformad för optimalt grepp i olika typer av terräng.

Modern design

Dessa fantastiska ortopediska promenadclogs är utformade för oöverträffat stöd hela dagen. De är tillverkade av mjuka men slitstarka material och kompletteras med innersulor som avlastar fötter och leder vid varje steg. Deras moderna, ungdomliga design kommer garanterat att passa dig.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.