En svart ortopedisk toffel för män mot en vit bakgrund.
Ortopedisk sommartoffel i gummi för män
178,00kr832,00kr VÄLJ ALTERNATIV
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk sommartoffel i gummi för män

178,00kr832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Upptäck vår ortopediska sommartoffel i gummi för män. Lätt att ta på och med en honungstruktur ger denna sko oöverträffad komfort, särskilt uppskattad under varma sommardagar.

Attribut:

 • Klackhöjd: ≤ 1 cm
 • Material: EVA

Upptäck vår ortopediska sommartoffel i gummi för män. Lätt att ta på och med en honungstruktur ger denna sko oöverträffad komfort, särskilt uppskattad under varma sommardagar.

För exceptionell hållbarhet och flexibilitet
För exceptionell hållbarhet och flexibilitet

Våra ortopediska sommarskor för män är tillverkade av högkvalitativt gummi, ett material som är känt för sin hållbarhet och flexibilitet. Gummit gör att tofflorna tål vardaglig användning samtidigt som de behåller sin form och komfort.

Oavsett om du använder dem inomhus eller utomhus kommer de att vara bekväma och fungera bra, säsong efter säsong. Dessutom är gummit lätt att rengöra, vilket gör dessa tofflor särskilt praktiska under soliga sommardagar. Oavsett vad du planerar så kommer dessa tofflor att ge dig långvarig, pålitlig komfort.

För optimal komfort i varje steg

Komfort är viktigt, särskilt under sommarmånaderna. Därför har våra ortopediska sommarskor för män en unik honungdesign.

Denna struktur främjar luftcirkulationen och håller dina fötter svala och bekväma, även under de varmaste dagarna. Cellerna fungerar också som luftkuddar och ger extra dämpning vid varje steg. Oavsett om du går på hårda ytor eller kopplar av hemma garanterar dessa tofflor en oöverträffad komfortnivå.

För omedelbar komfort

Vi vet hur dyrbar din tid är, och därför är våra ortopediska sommartofflor för män utformade för att vara lätta att ta på.

Du behöver inte snöra åt eller spänna fast fötterna: det är bara att glida in och njuta av den komfort de erbjuder direkt. Oavsett vad du gör erbjuder dessa tofflor omedelbar komfort, så att du kan få ut det mesta av dina sommardagar.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

≤ 1 cm

Material

EVA

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.