Ett par marinblå steppskor med små nitar mot en vit bakgrund.
Ortopedisk herrtoffla med små dubbar
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk herrtoffla med små dubbar

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Upptäck vår ortopediska toffel med små dubbar för män. Denna slip-on-modell erbjuder en unik komfortnivå tack vare sin innovativa design. Denna toffel är idealisk för både inomhus- och utomhusbruk och kombinerar funktionalitet och komfort för välbefinnande i vardagen.

Attribut:

 • Klackhöjd: 1 till 3 cm
 • Material: EVA

Upptäck vår ortopediska toffel med små dubbar för män. Denna slip-on-modell erbjuder en unik komfortnivå tack vare sin innovativa design. Denna toffel är idealisk för både inomhus- och utomhusbruk och kombinerar funktionalitet och komfort för välbefinnande i vardagen.

En masserande känsla med varje steg
En masserande känsla med varje steg

Våra ortopediska tofflor för män kännetecknas av sina små dubbar, en egenskap som ger dem ett obestridligt mervärde. Dessa små dubbar ger en behaglig massagekänsla vid varje steg, vilket stimulerar blodcirkulationen och ger en känsla av avslappning.

De är särskilt utformade för att stimulera tryckpunkterna på fötterna, vilket ger lindring efter en lång dag av promenader eller stående. Oavsett om du är hemma eller ute på promenad kommer dessa tofflor att ge dig en unik komfortupplevelse.

Praktiskt och bekvämt för din vardag

0-274e46.jpeg

Dessa ortopediska tofflor har en flip-flop-design som gör dem mycket lätta att använda. De är lätta att ta på och av och är perfekta för vardagsbruk.

Oavsett om du går upp tidigt på morgonen eller kopplar av efter en hektisk dag, ger dessa skor dig omedelbar komfort utan ansträngning. Den praktiska designen och användarvänligheten gör dessa tofflor till ett måste för alla män som vill ha komfort och välbefinnande.

0-274e46.jpeg
0-33da36.jpeg

En toffel för alla tillfällen

0-33da36.jpeg

Dessa ortopediska tofflor med små dubbar är inte bara mycket bekväma utan också mycket mångsidiga.

Oavsett om du är hemma, ute i trädgården eller på väg till affären, kommer dessa tofflor att anpassa sig perfekt till dina behov. Deras eleganta design och anmärkningsvärda komfort gör dem idealiska för alla tillfällen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

1 till 3 cm

Material

EVA

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.