Ortopedisk moccasinliknande toffel för män, marinblå mot vit bakgrund.
Marinblå ortopedisk loafertoffel för män
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Marinblå ortopedisk loafertoffel för män

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vi presenterar vår marinblå ortopediska toffel i loaferstil för män. Med sin öppna design, högkvalitativa läderimitation och synliga sömmar är den här skon den perfekta kombinationen av elegans och komfort för vardagsbruk.

Attribut:

 • Material i sulan: Latex
 • Material: Konstläder

Vi presenterar vår marinblå ortopediska toffel i loaferstil för män. Med sin öppna design, högkvalitativa läderimitation och synliga sömmar är den här skon den perfekta kombinationen av elegans och komfort för vardagsbruk.

Oöverträffad elegans
Oöverträffad elegans

Våra ortopediska herrtofflor har en loaferinspirerad design, ett val som ger dem en obestridligt elegant look. Den öppna sidan på dessa loafers ger dem en unik och elegant look, samtidigt som de är lätta att ta på.

Den marinblå färgen är både klassisk och mångsidig och passar perfekt till en mängd olika outfits. Oavsett om du är hemma eller ute och rör på dig låter dessa slip-ons dig hålla stilen samtidigt som du njuter av en exceptionell komfortnivå.

En blandning av hållbarhet och stil

0-98f1d8.jpeg

Dessa ortopediska tofflor är tillverkade av läderimitation, ett material som är känt för sin hållbarhet och estetik. Detta förstklassiga material ger tofflorna en sofistikerad look samtidigt som det garanterar deras hållbarhet.

Dessutom är läderimitation lätt att ta hand om, vilket gör dessa tofflor särskilt praktiska för daglig användning. Oavsett om du kopplar av eller utför sysslor i hemmet kommer dessa tofflor att vara snygga och bekväma.

0-98f1d8.jpeg
0-509654.jpeg

En oklanderlig finish för en raffinerad look

0-509654.jpeg

Den sista detaljen som utmärker dessa tofflor är de synliga sömmarna. Denna finish ger tofflorna ett hantverksmässigt utseende och en unik charm.

De synliga sömmarna är ett bevis på konstruktionens kvalitet och omsorgen om detaljerna. De ger en extra touch av elegans som förstärker tofflans design och våra tillverkares hantverksskicklighet. Öppen loaferdesign för unik elegans.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material i sulan

Latex

Material

Konstläder

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.