En beige ortopedisk chzusson för män mot en vit bakgrund.
Luftig och bekväm ortopedisk toffel för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Luftig och bekväm ortopedisk toffel för män

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Upptäck vår fantastiska, ventilerande och bekväma ortopediska toffel för män. Skon är formad som en träsko, lätt att ta på och ger en exceptionellt bekväm känsla samtidigt som den är mycket praktisk för vardagsbruk.

Attribut:

 • Klackhöjd: ≤ 1 cm
 • Material: EVA
 • Material i sulan: Gummi

Upptäck vår fantastiska, ventilerande och bekväma ortopediska toffel för män. Skon är formad som en träsko, lätt att ta på och ger en exceptionellt bekväm känsla samtidigt som den är mycket praktisk för vardagsbruk.

Ultimat komfort även under varma dagar
Ultimat komfort även under varma dagar

Vår ortopediska innersula för män har utformats för optimal ventilation för dina fötter. Tack vare den ventilerade designen kan luften cirkulera kontinuerligt, vilket förhindrar överdriven svettning och dålig lukt.

Detta är särskilt användbart under varma dagar, då dina fötter tenderar att svettas mer. Oavsett om du använder tofflorna inomhus eller utomhus ser den ventilerande designen till att dina fötter alltid är svala och bekväma. Med dessa tofflor behöver du inte oroa dig för obehaget med svettiga fötter.

Njut av en känsla av välbefinnande för varje steg du tar

Komfort är en av de viktigaste fördelarna med dessa ortopediska tofflor. Tack vare sin ergonomiska design ger de optimalt stöd för dina fötter och minskar trycket på känsliga områden.

Oavsett om du går eller står under långa perioder kommer dessa skor att hålla dina fötter i en bekväm position, vilket hjälper till att förebygga smärta och obehag. Med dessa tofflor blir varje steg du tar en upplevelse av komfort och välbefinnande.

Det perfekta valet för daglig användning

En av de mest praktiska aspekterna av våra ortopediska tofflor för män är hur lätta de är att ta på. Deras träskoliknande form gör det enkelt att ta på och av dem, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk.

Oavsett om du behöver komma ut snabbt för att hämta tidningen eller om du gör dig redo för en avkopplande dag hemma, kommer dessa tofflor att erbjuda dig oöverträffad komfort och bekvämlighet.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

≤ 1 cm

Material

EVA

Material i sulan

Gummi

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.