En ortopedisk sandal för män i grått mot en vit bakgrund.
Ortopedisk sommarsandal för män i slitstarkt tyg
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk sommarsandal för män i slitstarkt tyg

630,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Upptäck vår ortopediska sommarsandal för män, tillverkad av slitstarkt tyg och utformad för ultimat komfort och välbefinnande under sommarsäsongen. Oavsett om du är på semester på stranden, promenerar på stan eller bara letar efter en lätt och bekväm sko, är vår sandal det perfekta valet.

Attribut:

 • Klackhöjd: 1 till 3 cm
 • Material: Bomull och läderimitation
 • Material i sulan: EVA
 • Typ av stängning: Krok och ögla

Upptäck vår ortopediska sommarsandal för män, tillverkad av slitstarkt tyg och utformad för ultimat komfort och välbefinnande under sommarsäsongen.

Oavsett om du är på semester på stranden, promenerar på stan eller bara letar efter en lätt och bekväm sko, är vår sandal det perfekta valet.

Kompromisslös komfort under sommaren
Kompromisslös komfort under sommaren

Få ut det mesta av sommaren med vår ortopediska sommarsandal för män i slitstarkt tyg, utformad för exceptionell komfort även i varmt väder. Det slitstarka tyget gör att fötterna kan andas och förhindrar att värme och fukt byggs upp.

Den dämpande innersulan ger optimalt stöd och dämpar varje steg, så att du kan röra dig lätt och utan ansträngning. Dessutom har sandalen ett justerbart resårband för perfekt, skräddarsydd passform. Med vår ortopediska sommarsandal kan du njuta av sommarens aktiviteter och samtidigt se till att dina fötter mår bra.

Lätt och praktisk för sommarens äventyr

Vår ortopediska sommarsandal för män är utformad för att vara lätt och praktisk, perfekt för alla dina sommaräventyr. Den låga vikten gör att du enkelt kan röra dig, oavsett om du tar långa promenader vid havet eller deltar i utomhusaktiviteter.

Tack vare den praktiska designen kan du enkelt stoppa ner dem i strandväskan eller semesterresväskan. Dessutom garanterar dess hållbarhet att de kommer att vara med dig hela sommaren och ge konstant komfort och varaktigt välbefinnande för dina fötter. Gör varje sommarstund till en njutbar upplevelse med vår ortopediska sommarsandal i slitstarkt tyg.

Stil och mångsidighet för en trendig sommarlook

Vår ortopediska sommarsandal för män i slitstarkt tyg kombinerar stil och mångsidighet för en trendig sommarlook. Den eleganta, moderna designen kan enkelt anpassas till en mängd olika outfits, från vardag till fint.

Högkvalitativa material och omsorgsfull finish ger sandalen en touch av elegans. Oavsett om det är en dag på stranden, en kväll ute på terrassen eller en promenad på stan garanterar våra sandaler oklanderlig stil och oöverträffad komfort. Ta fram din sommarsida med vår ortopediska sommarsandal i slitstarkt tyg för män.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Klackhöjd

1 till 3 cm

Material

Bomull och läderimitation

Material i sulan

EVA

Typ av stängning

Krok och ögla

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.