Ortopedisk låda för män
Lätta promenadkängor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Lätta promenadkängor

1011,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Lätta ortopediska kängor är särskilt utformade för den komfort du behöver för dina aktiviteter. kängorna är tillverkade av innovativa, slitstarka material som anpassar sig efter din form och dina rörelser. De har en snygg design och ger optimalt grepp på ojämna underlag. Sulan skyddar dina leder när du går och ger extra grepp tack vare sin terrängsula.

Lätta ortopediska kängor är särskilt utformade för den komfort du behöver för dina aktiviteter. kängorna är tillverkade av innovativa, slitstarka material som anpassar sig efter din form och dina rörelser. De har en snygg design och ger optimalt grepp på ojämna underlag. Sulan skyddar dina leder när du går och ger extra grepp tack vare sin terrängsula.

Stöd och stabilitet
Stöd och stabilitet
Den ortopediska promenadkängan är perfekt för dig som vill ha en säker och bekväm passform. De är utformade för stöd och stabilitet och är tillverkade av förstklassiga material för ökad hållbarhet. Kängorna har dämpning som hjälper till att absorbera stötar när du går.

Förebyggande av smärta

Ortopedisk låda för män
Denna produkt är ett idylliskt val eftersom den kommer att upprätthålla den allmänna hälsan hos fötter som påverkas av värme och svett. Den har utformats för skydd och stabilitet för dig som lider av artrit eller tendinit tack vare sin anti-dekompressionssula. Dessutom är den utformad med tillräcklig andningsförmåga och extra inre utrymme för att säkerställa din komfort var du än går.
Ortopedisk låda för män
svart ortopedisk stövel

En känsla av lätthet

svart ortopedisk stövel
Lätta ortopediska promenadkängor som kombinerar de bästa materialen och den bästa designen för optimal komfort och skydd i alla typer av terräng. De är lätta och har innovativ teknik som garanterar en bekväm och enkel känsla i varje steg, samt ett säkert grepp i olika terränger. Den dämpande designen ger utmärkt stötdämpning för att förhindra skador.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.