svart ortopedisk stövel
Antirotationssko
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Antirotationssko

535,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska kängor med antirotationsfunktion ger ultimat skydd och stöd för foten. De är utformade för bättre kontroll över hållningen och en känsla av välbefinnande, och är perfekta för dig som vill ta hand om sina fötter. Ovandelen på de ortopediska antirotationskängorna är tillverkad av ett mycket slitstarkt syntetmaterial som ger maximal flexibilitet och optimalt skydd mot nötning.
Ingen ytterligare information om produkten hittades.

Ortopediska kängor med antirotationsfunktion ger ultimat skydd och stöd för foten. De är utformade för bättre kontroll över hållningen och en känsla av välbefinnande, och är perfekta för dig som vill ta hand om sina fötter. Ovandelen på de ortopediska antirotationskängorna är tillverkad av ett mycket slitstarkt syntetmaterial som ger maximal flexibilitet och optimalt skydd mot nötning.

Stabilitet
Stabilitet
Den ortopediska antirotationskängan är utformad för personer som behöver extra stöd och skydd. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och ger utmärkt stabilitet och har sidoförstärkningar för att motverka vridning av fotleden. Innerfodret av skumgummi ger extra dämpning och optimalt stöd för att optimera prestationen och minska muskeltröttheten.

Förbättra hållningen

ortopedisk stövel med rotationsskydd
Antirotationsskon ger maximal nivå av stöd, stabilitet och skydd för din fot. De ortopediska skorna är tillverkade av ett slitstarkt kompositmaterial som andas och är mycket bekvämt att bära, och de hjälper till att förbättra hållning och rörelser för personer med överdriven pronation.
ortopedisk stövel med rotationsskydd
ortopedisk fotkänga

Optimalt skydd

ortopedisk fotkänga
Ortopediska kängor erbjuder en tillförlitlig lösning på problem med stöd och stabilitet för fotleder och fötter. Med en innovativ dämpning är dessa kängor utformade för optimalt skydd för ömtåliga fotleder, vilket minskar risken för vridningar och andra riskfyllda skador. Utformade för maximal balans och en stabilare känsla för varje steg.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.