Vi ser en träsko i brunt läder som hålls i ena handen. Den är retro och vintage, placerad framför en skohylla.
Fina läderclogs för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Fina läderclogs för kvinnor

1070,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par ortopediska clogs av hög kvalitet? Välj denna modell i koskinn, som finns i tre trendiga färger. Det här paret är trendigt och bekvämt och passar lika bra till en klänning eller kjol som till jeans eller en mer avslappnad outfit. Den tjocka sulan absorberar stöten från dina steg och ger dig all den komfort du behöver för en härlig dag ute.

Letar du efter ett par ortopediska clogs av hög kvalitet? Välj denna modell i koskinn, som finns i tre trendiga färger. Det här paret är trendigt och bekvämt och passar lika bra till en klänning eller kjol som till jeans eller en mer avslappnad outfit. Den tjocka sulan absorberar stöten från dina steg och ger dig all den komfort du behöver för en härlig dag ute.

Mycket bra stöd
Mycket bra stöd
Dessa vackra ortopediska läderclogs för kvinnor kombinerar estetik och funktionalitet. De är speciellt utformade för maximalt stöd för fötterna samtidigt som de ger en elegant och modern silhuett. Det högkvalitativa lädret är smidigt och bekvämt. Med ett brett utbud av färger och storlekar att välja mellan kommer du säkert att hitta det du letar efter.

Smidigt, slitstarkt läder

Dessa vackra ortopediska läderclogs är perfekta för kvinnor som vill ha komfort och stil. Utformade för överlägset skydd för dina fötter. Skorna har ett smidigt, slitstarkt läder som är mjukt att ta på och andas, så att fötterna hålls svala hela dagen.
0-b742fe.jpeg

Passar till alla outfits

0-b742fe.jpeg
Dessa vackra ortopediska clogs i läder är perfekta för kvinnor som vill ha något lite bättre än klassiska clogs. Skorna är tillverkade av läder av högsta kvalitet och är det perfekta komplementet till alla outfits. Den anatomiska formen är utformad för att slappna av i hälen och främja optimal blodcirkulation till foten, samtidigt som överdriven svettning begränsas.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.