Vi ser två fötter på gatan som bär grå träskor inspirerade av sneakers. De är väldigt moderna och snygga.
Moderna ortopediska clogs för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Moderna ortopediska clogs för kvinnor

475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter vackra ortopediska clogs som håller dig i framkant av modetrenderna samtidigt som de ger komfort för dina knän, rygg och anklar? Då är detta modellen för dig! Detta trendiga par clogs matchar alla outfits och kan bäras året runt.

Letar du efter vackra ortopediska clogs som håller dig i framkant av modetrenderna samtidigt som de ger komfort för dina knän, rygg och anklar? Då är detta modellen för dig! Detta trendiga par clogs matchar alla outfits och kan bäras året runt.

Förhindra smärta
Förhindra smärta
Dessa moderna clogs är de perfekta skorna för bästa möjliga skydd och stöd. De ger fötterna perfekt stöd och låter huden andas, så att du undviker risken för fukt och obehaglig lukt. Den breda, platta hälen ger bra dämpning och möjliggör optimal hållning under hela dagen, och följer fotens naturliga kurvor för att förhindra smärtsamma knutar runt anklarna.

Utmärkt stöd

Dessa moderna, högkvalitativa ortopediska clogs är den perfekta kompromissen mellan komfort och stil! Fodret i ventilerande tyg absorberar fukt och håller fötterna torra hela dagen. Den vadderade plösen ger extra komfort och en utmärkt passform. På utsidan är de tillverkade av mjuka, flexibla material för maximal rörelsefrihet, medan den halkfria yttersulan ger ett fast grepp på hala ytor.
Vi ser två fötter på gatan som bär grå träskor inspirerade av sneakers. De är väldigt moderna och snygga.

Komfort och estetik

Vi ser två fötter på gatan som bär grå träskor inspirerade av sneakers. De är väldigt moderna och snygga.
Dessa vackra clogs är skor som är utformade för komfort och stöd för dina fötter. Inga fler ryggsmärtor orsakade av dålig hållning och tryck på musklerna! Dessa clogs kombinerar modern stil med innovativ teknik för att erbjuda varaktig komfort utan att göra avkall på estetik eller funktionalitet!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.