En vit kvinnas fötter är klädda i vita ortopediska träskor med blå blomstermotiv.
Lekfullt färgade ortopediska clogs
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Lekfullt färgade ortopediska clogs

1070,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter ett par bekväma, färgglada ortopediska clogs? Välj denna modell i fyra attraktiva, glada färger. Med tjocka PVC-sulor absorberar dessa skor stöten från dina steg på alla ytor, även de skrovligaste. Halkfria och stabila, dessa skor tar dig överallt, jobbet som hemmet.

Attribut:

 • Yttermaterial: PVC
 • Material: PU-läder

Letar du efter ett par bekväma, färgglada ortopediska clogs? Välj denna modell i fyra attraktiva, glada färger. Med tjocka PVC-sulor absorberar dessa skor stöten från dina steg på alla ytor, även de skrovligaste. Halkfria och stabila, dessa skor tar dig överallt, jobbet som hemmet.

En speciell gåva
En speciell gåva

Vill du skämma bort någon du känner som ofta klagar över sin rygg, sina knän och fotleder? Dessa vackra ortopediska clogs kommer säkert att glädja alla som arbetar inom medicin, underhåll eller förskola. De är tillverkade av PVC- och PU-läder och är lätta att ta hand om.

För bättre hållning

Vi ser ett par ortopediska träskor på en vit kvinnas fötter. Träskorna är vita med ett flerfärgat blommönster

Ibland hamnar vi i dåliga ställningar som leder till kronisk smärta i rygg, knä eller fotled. För att undvika att skada din hållning ska du välja ortopediska skor som hjälper dig att stå bättre och spara pengar, samtidigt som de ger din kropp komfort och välbefinnande. Tveka inte längre, utan välj dessa färgglada clogs!

Vi ser ett par ortopediska träskor på en vit kvinnas fötter. Träskorna är vita med ett flerfärgat blommönster

För hemmet eller arbetet

Om du vill känna dig mer bekväm i vardagen och minska smärta i rygg, fotleder och fötter är dessa ortopediska clogs något för dig! Med sin finurliga, feminina design kommer de att tilltala kvinnor med känsla för stil och entusiasm. De är perfekta för de hårda dagarna på jobbet, eller helt enkelt för att stanna hemma.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Yttermaterial

PVC

Material

PU-läder

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.