Ett par ljusblåa platåskor med 2 tunna vågformade linjer på sidan. Det finns dämpningsbubblor i sulan, under trampdynan och under hälen. I bakgrunden är skon i profil på ett vitt block med hälen till vänster, i förgrunden är skon i profil med hälen till höger. I bakgrunden syns en grå vägg.
Ortopedisk platåssko för kvinnor i ventilerande mesh
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk platåssko för kvinnor i ventilerande mesh

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Våra ortopediska platåsskor för kvinnor med ventilerande mesh kombinerar modern design med avancerad stödteknik och är det perfekta valet för aktiva kvinnor. De är utformade för maximal komfort och har ventilerande mesh som gör att de känns fräscha hela tiden, medan platåsulan ger avslappnad stil.

Attribut:

 • Material: Ventilerande mesh

Våra ortopediska platåsskor för kvinnor med ventilerande mesh kombinerar modern design med avancerad stödteknik och är det perfekta valet för aktiva kvinnor. De är utformade för maximal komfort och har ventilerande mesh som gör att de känns fräscha hela tiden, medan platåsulan ger avslappnad stil.

Stil och komfort på ett ögonblick
Stil och komfort på ett ögonblick

Visste du att det är möjligt att kombinera stil, komfort och stöd för dina fötter? Vår ortopediska platåssko för kvinnor i ventilerande mesh är svaret. Med sin trendiga design och platåsula behöver du inte offra din stil för dina fötters välbefinnande.
Njut av en naturlig, lätt gång hela dagen. Den ventilerande mesh som används i designen gör att luften kan cirkulera fritt runt foten, vilket hjälper till att förhindra obehagskänsla eller fukt.

Snygg komfort för dina fötter

Upptäck den ortopediska platåsskon för kvinnor i ventilerande mesh, det perfekta valet för kvinnor som bryr sig om sin komfort och sitt välbefinnande. Skon har utformats med särskild hänsyn till kvinnors ortopediska behov och ger optimalt fotstöd hela dagen.
Vår träningssko är utformad med en mesh som inte bara garanterar optimalt stöd, utan också maximal ventilation. Den ergonomiska innersulan ger dämpning och balanserad viktfördelning för effektiv avlastning för känsliga områden.

Lösningen för komfort och stil

Alla kvinnor förtjänar ett par skor som tar hand om hennes fötter och får henne att se ut som bäst. Våra ortopediska platåsskor för kvinnor i ventilerande mesh är det perfekta valet.
Deras moderna design i kombination med avancerad ortopedisk teknik är den perfekta lösningen för alla som vill kombinera mode och välbefinnande. De är perfekta för aktiva dagar eller långa promenader och erbjuder oöverträffad komfort. Inga fler kompromisser mellan ortopedisk komfort och stil.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Ventilerande mesh

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.