Kvinnlig modell i beige träningsskor med guldlinjer, vit och beige kilklack, med snörning. Hon ser ut att sitta med fötterna dinglande och korsar fotlederna. Man ser endast undersidan av vaderna och fötterna. Hennes vita byxor är upprullade. Mot en vit bakgrund.
Damskor med kilklack och platåsula
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Damskor med kilklack och platåsula

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Välj komfort och elegans med våra platåsskor med kilklack för kvinnor. Dessa skor är speciellt utformade för en säker gång tack vare sin kilsula och ger höjd utan att göra avkall på komforten. En unik blandning av mode och praktik i vår moderna kollektion av damskor.

Attribut:

 • Material: Syntetisk

Välj komfort och elegans med våra platåsskor med kilklack för kvinnor. Dessa skor är speciellt utformade för en säker gång tack vare sin kilsula och ger höjd utan att göra avkall på komforten. En unik blandning av mode och praktik i vår moderna kollektion av damskor.

Välj komfort och elegans
Välj komfort och elegans

Upptäck våra damskor med kilklack och platåsula, ett par mycket trendiga skor som gör att du kan öka några centimeter samtidigt som du är bekväm. De är perfekta för kvinnor som vill ha en avslappnad men ändå elegant look.

Skorna finns i en rad olika färger för att passa alla smaker. Tack vare sin genomtänkta design ger dessa skor dig en elegant look samtidigt som de stärker ditt självförtroende. Speciellt utformade för dig som vill ha en djärv stil.

Optimal komfort!

Våra fantastiska platåsskor med kilklack för kvinnor är extremt bekväma tack vare sina tjocka gummisulor. De ger utmärkt fotstöd och minskar trycket på hälarna.

Dessa skor är perfekta för kvinnor som letar efter bekväma skor för promenader hela dagen. Den innovativa sulan ger optimal dämpning. Med sin eleganta, moderna silhuett är de lätta att matcha med alla typer av outfits, från casual till chic.

För alla tillfällen

Damskor med kilklack och platåsula är mångsidiga skor för alla tillfällen. De kan bäras till avslappnade jeans eller till en elegant klänning för en elegantare look.

De här platåskorna är också perfekta för en utekväll med vänner eller en kväll på stan. Den oklanderliga finishen framhäver varje liten detalj på modellen och ger din look en sofistikerad touch. De är inte bara ultramoderna, de gör dig också några centimeter längre utan att kompromissa med komforten.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Syntetisk

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.