Tre vita och blå flip-flops mot en orange bakgrund. Den blå är placerad på en hög cirkel.
Mycket bekväma ortopediska flip-flops för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Mycket bekväma ortopediska flip-flops för män

475,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ultrabekväma ortopediska flip-flops för män ger skydd mot fotskador och smärta. De har en halkskyddad sula som minskar risken för att halka på alla underlag, och den böjda designen ger det ultimata stödet för fotvalvet.

Attribut:

 • Material: EVA

Ultrabekväma ortopediska flip-flops för män ger skydd mot fotskador och smärta. De har en halkskyddad sula som minskar risken för att halka på alla underlag, och den böjda designen ger det ultimata stödet för fotvalvet.

För män som älskar sommaren
För män som älskar sommaren

Ultrabekväma ortopediska flip-flops för män är utformade för optimal prestanda och maximal komfort och stöd. De är utformade med en slitstark yttersula i gummi som ger grepp och stabilitet. Dessa flip-flops är perfekta för alla män som älskar sommaren!

Dina sommarskor

Dessa vackra, extremt bekväma ortopediska flip-flops för män är speciellt utformade för att få dig att må bra med varje steg, under hela den varma årstiden. Den tjocka, bekväma sulan ger dig det stöd du behöver. Du kommer inte att vilja vara utan dessa ultrabekväma ortopediska flip-flops i sommar!

0-568e24.jpeg

Elegant och bekväm på samma gång

0-568e24.jpeg

Ultrabekväma ortopediska flip-flops för män har noggrant utformats för maximalt stöd och komfort, samtidigt som de ger dig en elegant look. De är tillverkade av de finaste materialen och har en ergonomisk design som anpassar sig till fotens naturliga form för att fördela vikten jämnt och dämpa dina rörelser.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

EVA

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.