Två svarta flip-flops i plast på en grå botten och ett orangefärgat golv.
Halkfria ortopediska flip-flops för inomhusbruk för män
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Halkfria ortopediska flip-flops för inomhusbruk för män

356,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Halkfria ortopediska inomhusflip-flops för män med exceptionell komfort och stöd. Dessa enkla, diskreta skor är idealiska för män som vill visa upp sin stil samtidigt som de njuter av fördelarna med en ergonomisk sandal. De ergonomiska innersulorna ger extra skydd för fotsulorna.

Attribut:

 • Material: EVA
 • Storlek: 40, 41, 42, 43, 44, 45
 • Färg: Brun, Grön, Svart, Vit

Halkfria ortopediska inomhusflip-flops för män med exceptionell komfort och stöd. Dessa enkla, diskreta skor är idealiska för män som vill visa upp sin stil samtidigt som de njuter av fördelarna med en ergonomisk sandal. De ergonomiska innersulorna ger extra skydd för fotsulorna.

Ingen smärta i fötterna!
Ingen smärta i fötterna!

Halkfria ortopediska flip-flops för inomhusbruk för män är utformade för optimalt stöd och undvika fotsmärta. Den ergonomiska, mjuka, direktgjutna designen kombineras med det tunna gummifodret för maximal rörelsefrihet utan att begränsa användarens fötter.

Flip-flops gjorda för dig!

Halkfria ortopediska flip-flops för män är utformade för maximal komfort och rörelsefrihet. Med sina halkfria sulor gör de att du kan känna dig bekväm även hemma. Dessa flip-flops ger verklig avlastning för dina fötter och ger stil och elegans. De är som gjorda för dig!

Det underhåll som män förtjänar

Halkfria ortopediska inomhusflip-flops för män ger dig stil med optimal komfort. Mellansulan är integrerad med stötdämpande material för att minska belastningen på fotlederna när du går eller joggar. Dessa eleganta och robusta flip-flops är särskilt lämpade för personer som vill ha bra fotstöd och en mjuk, stödjande känsla.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

EVA

Storlek

40, 41, 42, 43, 44, 45

Färg

Brun, Grön, Svart, Vit

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.