Gröna ortopediska flip-flops med ett hajhuvud med vita tänder mot en vit bakgrund.
Hajformade ortopediska sandaler för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Hajformade ortopediska sandaler för kvinnor

416,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ortopediska hajsandaler för kvinnor är utformade för stöd och stabilitet åt dina fötter. De är tillverkade av en unik kombination av innovativa material som hårt gummi och mjuk vävnad som ger flexibilitet, dämpning och extra grepp. Halkfria gummisulor ger exceptionellt grepp på de flesta ytor, så att du kan gå lätt utan risk för att halka.

Attribut:

 • Material: EVA
 • Storlek: 36, 37, 38, 39, 40, 41

Ortopediska hajsandaler för kvinnor är utformade för stöd och stabilitet åt dina fötter. De är tillverkade av en unik kombination av innovativa material som hårt gummi och mjuk vävnad som ger flexibilitet, dämpning och extra grepp. Halkfria gummisulor ger exceptionellt grepp på de flesta ytor, så att du kan gå lätt utan risk för att halka.

Njut av komforten!
Njut av komforten!

Ortopediska sandaler för kvinnor med hajformad häl ger oöverträffad komfort och stöd. Den ergonomiska hälformen ger extra stabilitet och dämpning, och hjälper foten att hitta sin naturliga position när du går. De mjuka, dämpande innersulorna ger ett bekvämt stöd.

Skyddar dig mot stötar

Ortopediska hajformade sandaler för kvinnor är utformade för dina fötter extra stöd och komfort när du står eller rör på dig. Sandalerna har en specialformad innersula som håller fötterna i rätt position. Den förstärkta sulan hjälper fötterna att absorbera stötar från promenader och skyddar mot ledskador och smärta.

Ta hand om din hållning

Dessa hajformade ortopediska sandaler för kvinnor är utformade för exceptionell komfort och perfekt fothälsa. De är tillverkade med ett mycket slitstarkt yttre lager av gummi och en mjuk, stötdämpande innersula av skum, medan sulans anatomiska form uppmuntrar fötterna att sätta sig naturligt för att lindra stress och förhindra slitage som orsakas av repetitiv felaktig hållning.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

EVA

Storlek

36, 37, 38, 39, 40, 41

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.