Ortopedisk dyna för sittande på stol eller bilsäte. Speciellt formad för att perfekt anpassa sig till din kroppsform. Trekvarts ansikte, blått och grått. Ljusblå bakgrund.
Ortopedisk minnesskumkudde för stol eller bilsäte
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk minnesskumkudde för stol eller bilsäte

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Njut av personlig komfort med den ortopediska kudden i minnesskum för stolar eller bilsäten. Denna kudde med minnesskum lindrar ryggsmärtor som orsakas av dålig hållning och ger ett effektivt stöd för ländryggen på jobbet, i bilen eller hemma.

Attribut:

 • Funktioner: Formminne
 • Material: Polyester
 • Mått: 45x 35 x 5 cm

Njut av personlig komfort med den ortopediska kudden i minnesskum för stolar eller bilsäten. Denna kudde med minnesskum lindrar ryggsmärtor som orsakas av dålig hållning och ger ett effektivt stöd för ländryggen på jobbet, i bilen eller hemma.

Förbättra din komfort
Förbättra din komfort

Den ortopediska minnesskumskudden för stol eller bilsäte är speciellt utformad för att förbättra din komfort när du sitter på en stol eller i din bil. Tack vare den avancerade tekniken ger kudden optimalt stöd för ryggen och lindrar smärta som orsakas av dålig hållning.

Minnesskummet anpassar sig perfekt och ger personlig komfort. Oavsett om du är på jobbet, i bilen eller bara hemma är denna ortopediska kudde den perfekta bundsförvanten för att förebygga ryggsmärta.

Perfekt för en behaglig och smärtfri resa

Låt inte ryggont förstöra din bilfärd. Vår ortopediska minnesskumkudde för stolar och bilsäten är speciellt utformad för att passa alla typer av säten, vilket förbättrar din komfort på långa resor.

Överdraget har en stark dragkedja som kan tvättas i maskin för enkel skötsel och hygien. Kudden sitter perfekt på plats under hela resan. Unna dig en behaglig och smärtfri resa med vår ortopediska bilstolskudde.

Optimalt stöd

Med vår ortopediska minnesskumkudde för stolar eller bilsäten får du ett effektivt stöd för ländryggen som förbättrar din hållning och minskar trycket på ryggraden.
Med sitt halkfria överdrag kan du vara säker på att kudden sitter stadigt på plats. Den ergonomiska formen gör den idealisk för långa bilresor eller långa timmar på kontoret. Tack vare sin storlek kan denna kudde följa med dig överallt. Du kommer att älska den!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Funktioner

Formminne

Material

Polyester

Mått

45x 35 x 5 cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.