Stor ortopedisk kudde med en kvinna som sover på den
Ortopedisk kudde i minnesskum
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ortopedisk kudde i minnesskum

713,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vår ortopediska kudde i minnesskum är utformad för att hålla nacken i rätt position när du sover och lindra smärta. För att sova gott och vakna upp pigg och smärtfri måste huvud, nacke, axlar och rygg vara i rätt position. Tack vare vår ortopediska minneskudde kommer din kropp att vara i rätt position för att förhindra att du drabbas av smärta.

Attribut:

 • Material: Örngott: polyester Fyllning: 20% sojafiber / 80% polyesterfiber
 • Mått: 48x74cm

Vår ortopediska kudde i minnesskum är utformad för att hålla nacken i rätt position när du sover och lindra smärta. För att sova gott och vakna upp pigg och smärtfri måste huvud, nacke, axlar och rygg vara i rätt position. Tack vare vår ortopediska minneskudde kommer din kropp att vara i rätt position för att förhindra att du drabbas av smärta.

En ortopedisk och ergonomisk kudde
En ortopedisk och ergonomisk kudde

Vår ortopediska kudde har en högre, rundad del som formar sig perfekt efter din nacke så att ditt huvud och dina axlar ligger i linje. Tack vare det återfjädrande materialet passar den här kudden alla, oavsett hur nacken är böjd. Du kan välja att vila huvudet på den här sidan eller på den andra, något sluttande sidan.

En stor kudde, lämplig för alla sovande

0-244e71.jpeg

Oavsett om du sover på sidan, magen eller ryggen så passar vår ortopediska kudde perfekt. Med sin stora bredd har du utrymme att vända dig och röra dig under natten utan att riskera att hamna på madrassen i en position som är dålig för din nacke. Det återfjädrande materialet ger dig en bekväm position och låter dina muskler och nerver släppa trycket.

0-244e71.jpeg

Utformad för enkel användning och underhåll

Den har en fyllning av sojafiber och polyesterfiber som gör den mysig och ger den dess memory foam-egenskaper. Överdraget är tillverkat av bomull, vilket gör att det känns skönt mot huden. Du kan använda den direkt utan att behöva ta på ett överdrag. Vår ergonomiska kudde kan tvättas i maskin för enkel skötsel, så att den inte förlorar sin form, mjukhet eller egenskaper.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Örngott: polyester
Fyllning: 20% sojafiber / 80% polyesterfiber

Mått

48x74cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.