Ortopedisk kudde i memory foam att placera mellan benen med exempel
Ortopedisk benkudde av memory foam
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ortopedisk benkudde av memory foam

237,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna ortopediska kudde är utformad för att placeras mellan benen för att hålla höfterna och i förlängningen ryggraden i en bra position när du ligger ner. Denna ergonomiska minnesskumskudde har en konkav form som anpassar sig till formen på den kroppsdel där du placerar den.

Attribut:

 • Material: Memoryskum

Denna ortopediska kudde är utformad för att placeras mellan benen för att hålla höfterna och i förlängningen ryggraden i en bra position när du ligger ner. Denna ergonomiska minnesskumskudde har en konkav form som anpassar sig till formen på den kroppsdel där du placerar den.

Kudde med minnesskum och tvättbart överdrag
Kudde med minnesskum och tvättbart överdrag

Denna lilla kudde är tillverkad av långsamt återgående minnesskum i hjärtform för att anpassa sig till dina bens kurvor. Den är klädd i ett mjukt bomullstyg som andas och är bekvämt och behagligt mot huden. Tack vare dragkedjan är tygöverdraget avtagbart, så att du kan ta av det och tvätta det i maskin för att hålla kudden ren.

Hur använder du den?

Placera kudden mellan låren, knäna eller vaderna så att benen, knäna, höfterna och ryggen ligger i rätt linje och avlastar ryggen. Att placera denna kudde mellan låren när du sover hjälper till att förhindra vridning av nedre delen av ryggen och höfterna, samt slappnar av musklerna och lindrar trycket på nerverna. Vår ortopediska kudde placeras mellan knäna och förhindrar det obehag du kan känna när benen rör vid varandra.

En god natts sömn för en vältränad kropp

Sömn är en stor del av våra liv, så det är viktigt att få en god natts sömn. Din sömn blir mer vilsam om din kropp mår bra och därför har en bra hållning. Därför är vår ortopediska benkudde i minnesskum den perfekta lösningen. Med sin form som är utformad för största möjliga komfort kommer vår kudde att minska det obehag och den smärta du kan känna när du vaknar på morgonen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Memoryskum

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.