En blå bönematta broderad mot en vit bakgrund.
Ultramjuk ortopedisk bönematta
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Ultramjuk ortopedisk bönematta

416,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Ultramjuk ortopedisk bönematta är en lyxig produkt som är utformad för extra stöd och förbättrad hållning vid bön. Den är extremt mjuk och tillverkad av en balanserad blandning av mjuka och starka syntetiska material som ger perfekt vidhäftning och eliminerar obehag som kan uppstå under långa bönestunder.

Attribut:

 • Mått: 65×100 cm
 • Material: Polyester

Ultramjuk ortopedisk bönematta är en lyxig produkt som är utformad för extra stöd och förbättrad hållning vid bön. Den är extremt mjuk och tillverkad av en balanserad blandning av mjuka och starka syntetiska material som ger perfekt vidhäftning och eliminerar obehag som kan uppstå under långa bönestunder.

Be med flexibilitet
Be med flexibilitet

Den ultramjuka ortopediska bönemattan är en produkt som är utformad för den ultimata komforten under dina bönestunder eller andra meditationsövningar. Den har utformats speciellt för att klara tryck och rörelser i handleds- och fingerleder, samtidigt som den lindrar de naturliga egenskaperna hos långvarig statisk rörelse.

Din nya favoritmatta

Den ultramjuka ortopediska bönemattan är den perfekta sittmattan för långa meditationer och böner. Dess ergonomiska utformning optimerar dess prestanda, så att du kan vara säker på ett fast stöd under långa bönestunder. Den kommer snabbt att bli din favoritmatta!

Be lätt

Den ultramjuka ortopediska bönemattan är en komplett lösning för alla som vill ha ett praktiskt sätt att be på. Den är tillverkad av ett mjukt, lyxigt material som gör den extremt bekväm att sitta på, även under långa stunder. Välj den färg som passar dig bäst och börja använda den!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Mått

65×100 cm

Material

Polyester

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.