2 svartvita ortopediska fotstöd
Justerbart ortopediskt fotstöd
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Justerbart ortopediskt fotstöd

535,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Vårt högkvalitativa ortopediska stöd i nylon är idealiska för användning efter en fraktur eller instabilitet i fotleden. Den vadderade insidan är mjuk och bekväm för daglig användning utan ytterligare smärta och är utformad för alla typer av skador. Vår produkt är det perfekta tillbehöret under din rehabilitering.

Attribut:

 • Material: Nylon
 • Mått: 28cm x 10.5cm

Vårt högkvalitativa ortopediska stöd i nylon är idealiska för användning efter en fraktur eller instabilitet i fotleden. Den vadderade insidan är mjuk och bekväm för daglig användning utan ytterligare smärta och är utformad för alla typer av skador. Vår produkt är det perfekta tillbehöret under din rehabilitering.

Nylon av hög kvalitet
Nylon av hög kvalitet

Vårt ortopediska stöd är tillverkat av högkvalitativ, silkeslen och bekväm nylon för användning hela dagen utan obehag eller smärtsam kompression. Vår produkt är perfekt för att stödja fotleden om du har instabilitet eller återhämtar dig från en led- eller senskada.

För att stödja din rehabilitering

Detta ortopediska stöd är perfekt efter en fotledsfraktur eller för att immobilisera foten ordentligt om du har instabilitet. Stödet är perfekt för din rehabilitering, är solid och håller fotleden på plats tack vare det kraftfulla kardborrefästet på framsidan.

En storlek för alla

Vårt ortopediska fotledsstöd är vadderat på insidan för optimal komfort och för att förhindra blåsor eller smärta när fotleden trycks ihop. Dessutom finns vårt ortopediska fotledsstöd endast i en storlek, men kan enkelt justeras så att den passar alla fotleder

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Material

Nylon

Mått

28cm x 10.5cm

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.