Hopfällbar teleskopkäpp, svart
Färgad hopfällbar ortopedisk käpp för äldre
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Färgad hopfällbar ortopedisk käpp för äldre

356,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Denna hopfällbara teleskopiska ortopediska käpp är ergonomiskt utformad för äldre och funktionshindrades bästa möjliga komfort och stöd. Den har ett ergonomiskt handtag för ett säkert grepp och bekväm rörelse. Den är tillverkad av robusta material och drar nytta av innovativ teknik som kombinerar styrka och lätthet. Finns i tre färger.

Denna hopfällbara teleskopiska ortopediska käpp är ergonomiskt utformad för äldre och funktionshindrades bästa möjliga komfort och stöd. Den har ett ergonomiskt handtag för ett säkert grepp och bekväm rörelse. Den är tillverkad av robusta material och drar nytta av innovativ teknik som kombinerar styrka och lätthet. Finns i tre färger.

Ergonomiskt handtag
Ergonomiskt handtag
Käppen har ett ergonomiskt handtag med halkfri skumvaddering för maximal komfort och ett säkert grepp. Den justerbara höjden innebär också att den kan anpassas perfekt till din längd. Den ortopediska käppen är tillverkad av slitstarkt aluminium och är lätt och robust, så att du alltid kan känna dig trygg och få stöd i din vardag.

Snabb och enkel förvaring

Detta hopfällbara ortopediska käpp för äldre är utformad för det stöd och den stabilitet som äldre personer behöver. Konstruktioner helt i stål är extremt robusta och hållbara, vilket garanterar optimalt stöd över tid. Den kan också fällas ihop helt för enkel förvaring eller transport.

En solid och lätt följeslagare

Denna käpp har en halkfri gummibas som garanterar ett säkert stöd som förblir fast förankrat i marken, vilket ger seniorer mer självförtroende när de rör sig eller korsar hala ytor. Dessutom finns den i en mängd olika färger som ger din look en touch av stil.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.