man med kompressionsstrumpor i koppar man färg svart mot vit bakgrund
Kompressionsstrumpor i koppar för män
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Kompressionsstrumpor i koppar för män

297,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Dessa kompressionsstrumpor i koppar för män är utformade för komfort och välbefinnande. De ger en omedelbar känsla av lindring och är perfekta för dig som vill ha maximal effektivitet. Tack vare kopparmaterialet i strumpans fibrer får du bättre blod- och lymfcirkulation. Koppar är också känt för sina trötthetsdämpande och energigivande egenskaper, så dessa kompressionsstrumpor i koppar för män kommer att bli dina bästa allierade i vardagen.

Attribut:

 • Färg: Rose, Svart, Vit
 • Antal delar: 1 par

Dessa kompressionsstrumpor i koppar för män är utformade för komfort och välbefinnande. De ger en omedelbar känsla av lindring och är perfekta för dig som vill ha maximal effektivitet. Tack vare kopparmaterialet i strumpans fibrer får du bättre blod- och lymfcirkulation. Koppar är också känt för sina trötthetsdämpande och energigivande egenskaper, så dessa kompressionsstrumpor i koppar för män kommer att bli dina bästa allierade i vardagen.

Den kompression du behöver
Den kompression du behöver

Dessa kompressionsstrumpor i koppar för män är utformade för exakt den kompression du behöver och ger omedelbar lindring av trötthet och ömhet så att du kan nå din högsta komfort. De är perfekta för intensiv fysisk aktivitet eller hektiska dagar och är utformade med ett ultraandningsbart nät och fibrer som formar sig perfekt efter benets naturliga form. Den kopparfärgade färgenger stöd för leder och muskler, så att användaren snabbare kan återfå sin naturliga energi efter varje fysisk ansträngning.

Din lösning på benproblem

Dessa kompressionsstrumpor i koppar för män är tillverkade av ett mjukt tyg som andas så att du kan bära dem bekvämt hela dagen. Användningen av koppartrådar är idealisk för dig som lider av smärta vid stående, trötta ben, svullna ben eller åderbråck. Den optimerade kompressionen fördelas jämnt över benen utan att begränsa din rörlighet.

Frisk, luktfri hud

Dessa kompressionsstrumpor i koppar för män ger omedelbart skydd och lindring. De är utformade för maximal komfort, både vad gäller passform och stöd. Koppartrådarna i strumporna håller huden fräsch och hjälper till att eliminera oönskad lukt. Den unika kombinationen av koppar och nylon ger en enhetlig struktur runt vadmusklerna och ett optimalt tryck för bättre blodcirkulation under hela dagen.

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

Ytterligare information

Färg

Rose, Svart, Vit

Antal delar

1 par

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.