Vi ser ett par korslagda ben som bär bruna träskor med platåsulor.
Snygga retroclogs för kvinnor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Snygga retroclogs för kvinnor

832,00kr

För denna produkt rekommenderar vi att du tar en storlek över din vanliga storlek.

VÅRA GARANTIER
 • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Leverans till 3,90 €, gratis från 49€
 • 100% säker CB & Paypal-betalning
Letar du efter clogs som är lika snygga som bekväma? Då har du kommit till rätt ställe! Denna trendiga modell, som finns i tre färger som är lätta att matcha med hela din garderob, har allt du behöver. Den tjocka, dämpande sulan absorberar stötar från dina steg, vilket gör promenader mer bekväma för rygg och knän.

Letar du efter clogs som är lika snygga som bekväma? Då har du kommit till rätt ställe! Denna trendiga modell, som finns i tre färger som är lätta att matcha med hela din garderob, har allt du behöver. Den tjocka, dämpande sulan absorberar stötar från dina steg, vilket gör promenader mer bekväma för rygg och knän.

En touch av sofistikering
En touch av sofistikering
Dessa vackra retroclogs för kvinnor är den ultimata sommarskon. Dessa bohemiska skor med kilklack ger din look stil och lockelse. Ovandelen i mjukt läder och den rundade tån, tillsammans med de fina detaljerna och originalfinishen, ger även din enklaste outfit en sofistikerad vintagekänsla.

Hög komfort

Dessa vackra retroclogs kombinerar vintagestil med modern kvalitet. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och passar perfekt till alla klassiska eller vardags-outfits. De dämpande innersulorna ger bra komfort även när du har skorna på dig länge, medan yttersulorna i gummi ger utmärkt grepp på alla underlag i olika väderförhållanden.
Vi ser ett par korslagda ben som bär bruna träskor med platåsulor.

En trendig look

Vi ser ett par korslagda ben som bär bruna träskor med platåsulor.
Dessa vackra clogs är perfekta för en unik stil med retrodetaljer. De är tillverkade i läder och erbjuder utmärkt komfort och passar lätt på fötterna. De finns i tre olika färger, välj den som bäst matchar din outfit! Hur som helst kommer dessa vackra retroclogs för kvinnor att vara den perfekta pricken över i:et för att fullända din snygga sommarlook!

FAQ

Gör din ortopedtekniska utrustning till din allierade i vardagen. Förbättra din hållning och minska muskelsmärta med hjälp av våra ortopediska produkter.
Syftet med att använda ortopedisk utrustning är att behandla deformiteter eller missbildningar som påverkar flera delar av kroppen, t.ex:

 • Ben
 • Leder
 • Muskler
 • Senor

För att förbättra rörligheten och minska smärtan är det viktigt att använda ortopedteknisk utrustning av hög kvalitet. I vår ortopediska butik är det en hederssak att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter för alla behov och för hela familjen. Oavsett om du letar efter en lösning på befintlig värk eller för att förebygga, hittar du rätt produkt för dina ledproblem på vår webbplats.

Den ortopediska korsetten

Att bära en ortopedisk korsett för nedre delen av ryggen är nödvändigt vid ländryggssmärta eller för postoperativ användning. Den komprimerar buken för att minska smärtan. Den hjälper också svaga muskler. I vår ortopediska butik hittar du ett brett utbud av korsetter för ländryggen i alla storlekar som hjälper dig att förbättra dina ledproblem.

Ortopediska kläder

Vår ortopediska butik hjälper dig att lindra all värk och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av ortopediska plagg för en mängd olika ledproblem.

Du hittar ett brett utbud av produkter som ortopediska strumpor, hållningskorrigerare för barn, korrigeringsstrumpor, kompressionstights, kompressionsvästar etc. Våra ortopediska plagg är utformade för att förbättra din vardag och minska din smärta.

Förbättra din hållning och återfå en optimal, hälsosam balans med våra hållningskorrigerare som finns för barn och vuxna.

För att du ska få en god natts sömn erbjuder vår ortopediska butik kuddar som är speciellt utformade för att lindra dina sömnproblem. Den ortopediska kudden är din viktigaste allierade för att förbättra dina nack- eller ryggproblem på natten.

Vi kan också hjälpa dig att lindra din dagliga smärta på jobbet genom att erbjuda ortopediska rygg- och sittkuddar som passar perfekt i dina kontorsstolar för att förbättra din sittställning. Vi svarar på dina muskelproblem genom att erbjuda dig ortopediska kvalitetsprodukter för att minska din smärta och hjälpa dig att återfå optimalt välbefinnande.

Vår ortopediska butik erbjuder ett brett utbud av ortopediska tillbehör som är utformade för att förbättra och korrigera rörelserelaterade skador.

 • Ortopedisk protes.
 • Ortopedisk mus.
 • Ortopedisk käpp.
 • Ortopedisk bönematta.
 • Ortopediskt bälte.

Våra tillbehör hjälper dig med dina dagliga aktiviteter, hemma eller på jobbet, genom att minska muskelsmärta och förbättra din rörlighet. Få en bättre hållning tack vare de tillbehör som erbjuds i vår ortopediska butik. Våra experter arbetar i vår verkstad för att garantera dig högkvalitativa produkter. För att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt erbjuder vi ett brett utbud av storlekar.

ESHOP

REGISTRERA

till nyhetsbrevet och få 10% rabatt.